Rheinangler Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Szukając kilku szmat wędkarskich (dzięki - już nie pamiętam komu - ale z forum) przewertowałem ofertę Maćka Wilka i wizualnie podoba mi się, ale jak zawsze nurtują mnie wiadomości z pola walki.... Używa ktoś: http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-polartrc-thermal-pro-full-zip-sweater-birch_99931521/104033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dales mi do myslenia Arek... a juz mialem kupowac Geoffa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Miałem tylko kurtkę do brodzenia. Wierna kopia Simmsa, optycznie tkanina wydaje się identyczna. W praktyce kurtka poddała się szybciej, po 3 latach membrana puściła po całości. Poza tym spadały wózki z suwaków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Moja kurtka wytrzymała 1,5 sezonu, oddychające gacie 4 m-ce, o butach nawet nie wspomnę .... Nigdy więcej Taimena... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nie wiem czy słusznie, ale mam wrażenie, że Kolega Wilk dogadał się z chińczykami produkującymi dla Simms'a i kupuje kopie gorszej jakości. Wydaje mi się, że są identyczne, jeśli chodzi o wzornictwo, ale materiały i wykonanie to słaba kalka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nie wiem czy słusznie, ale mam wrażenie, że Kolega Wilk dogadał się z chińczykami produkującymi dla Simms'a i kupuje kopie gorszej jakości. Wydaje mi się, że są identyczne, jeśli chodzi o wzornictwo, ale materiały i wykonanie to słaba kalka. Czyli klasyczne YOU GET WHAT YOU PAY FOR 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dokładnie, a jak kto ma wzrok kiepski, to za Simmsa weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Mam pare ciuchów Taimena z Polartec i sprawują się bardzo dobrze, wręcz byłem zaskoczony na plus ich jakością. Spodniobuty używa kilku kolegów i nikt nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Bo Polartec to klasa sama w sobie. Niedościgniony produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenturaisland Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Czy ktos mial stycznosc? Widzial macal, posiada ? http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-salza-wading-jacket_99931851/104399Z gory dziekuje za opinie. Edytowane 11 Listopada 2015 przez wenturaisland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Miałem starszy model, działał, był super. Niestety przyszedł na niego czas i to jest problem. W ciągu godziny rozpadła się membrana, na syberyjskiej wyprawie. Dupa pełna, trzy dni na mokro. Kurtka przetrwała 2,5 roku w trudnych warunkach, warto czy nie? Decydujcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Ja z obserwacji dwóch kolegów z którymi wędkuje sukcesywnie, mogę powiedzieć na temat śpiochów i butów . Co do śpiochów , to niema co za specjalnie się przyczepiać . Trzymają się , ale o butach już niestety tego nie można powiedzieć . Bardzo szybo się niszczą i rozlatują . Edytowane 12 Listopada 2015 przez Franc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nigdy więcej Tajmienia. Buty do brodzenia nie wytrzymały sezonu , spiochy ciekły po kilku wyjściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, Ja mam śpiochy od kilku sezonów i złego słowa nie powiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszKowalski Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Czy ktos mial stycznosc? Widzial macal, posiada ? http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-salza-wading-jacket_99931851/104399Z gory dziekuje za opinie.Osobiście styczności z kurtką nie miałem, ale z opini znajomych wnioskuje ze sobie chwalą i polecają.... fakt faktem, ze mija sezon jak ją używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Używam spiochow Taimen'a i póki co bez zarzutów...Może dobrze trafilem...Jednym słowem ile biustów tyle gustów:-) Edytowane 16 Listopada 2015 przez Skob.el Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-orhon-waders_99931963/104509Taimen Orhon WadersKtoś ma jakieś opinie o tym?Czy się nie zarazac i szukać czegoś innego? Gdy link utraci aktywność, bez opisu nie będzie wiadomo, czego post i dyskusja poniżej dotyczy. Linkując dajemy opis linku, tak, by wpis był czytelny również dla przyszłych czytelników. Edytowane 8 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czyli pierwsze produkty były ok.A teraz loteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 No właśnie nie wiem, dlatego pytam mądrych głów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Z chińskimi producentami zawsze jest loteria. Ci lepsi dają więcej, ale pewności nie ma. Główny problem, to brak powtarzalności, nawet przy dobrym surowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja używam tych taimen river sonic i po roku nie mam do czego się przyczepić, sprawują się bez zarzutu a na Islandii dostały w dupę nieźle. http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-river-sonic-waders_99931410/103881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 No właśnie to jest kłopot z produktami Taimen. Rok, dwa, działają, jesteśmy zadowoleni. Potem zaczynają się problemy. Na podstawie doświadczeń własnych i kolegów stwierdzam, że żywotność tych produktów to około 3 lata średnio intensywnego użytkowania. Jeśli ktoś potrzebuje czegoś naprawdę trwałego, to nie w tej firmie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jeśli wytrzymają 3 lata to i tak będę zadowolony. Najtańsze symmsy czy patagonie to koszt 300gp taimieny nawet te topowe 140gp. Jeśli simmsy wytrzymają 6 lat a nie każde dadzą rade to stosunek ceny do jakości jest podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Moje gacie Taimena wytrzymały niecałe 3 m-ce Kurtka za 800 zł sezon.... Ikony mam od dwóch sezonów i ciągle suchutko. Kurtka Ron Thompsona za 80 Euro z przesyłką zaczyna trzeci sezon. Edytowane 9 Lutego 2016 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Czyli podsumowując,raczej nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi