Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Mam od kwietnia, zaliczyly dopiero dwa wypady ale sprawiaja solidne wrazenie. Mialem Taimeny 10 lat i dopiero teraz przepuszczaja na szwach pare kropek a ich nie oszczedzam ani troche. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Szukam opinii o Negnon Omega Velorum Waders. Ktoś coś?Kolega kupił wersję Alpha na próbę. Po około 40 wyjściach na ryby nic złego się nie dzieje. Używa ich od 6 miesięcy. Ja dzisiaj zamówiłem Gamma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 (edytowane) Panowie może używa ktoś kurtki Taimen Anadyr Jacket i napisze kilka słów na temat jakości ? Edytowane 28 Listopada 2024 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T4ll Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Trochę odkopię temat. Ktoś używa Negnon Gamma Velorum? Wytrzymają dłuższą chwilę jeśli będę unikał krzaczorów? Trzciny i trawy też im nie straszne? Chcę kupić pierwsze śpiochy i według opisu oraz ceny (569pln) takie wydają się chyba w porządku. Jeśli macie coś ciekawszego w podobnym budżecie to proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Ktoś używał butów Taimen Uchur na podeszwie Michelin? Jakieś opinie, informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi