Od jakichś dwóch dni mam problem z wysyłaniem / zarządzaniem moimi prywatnymi wiadomościami, tj,:
- po napisaniu priv-a i kliknięciu Wyślij, wiadomość nie zostaje wysłana i tekst, który napisałem, znika - czyli tak jakby resetuje się napisana wiadomość. Muszę tę czynność powtarzać 2-3-krotnie, aż będzie sukces;
- usuwając wiadomości ze skrzynek odbiorczej i nadawczej do śmietnika, również czynności te nie dochodzą do skutku i muszę je kilkukrotnie powtarzać .
Pytanie
marcinesz
Od jakichś dwóch dni mam problem z wysyłaniem / zarządzaniem moimi prywatnymi wiadomościami, tj,:
- po napisaniu priv-a i kliknięciu Wyślij, wiadomość nie zostaje wysłana i tekst, który napisałem, znika - czyli tak jakby resetuje się napisana wiadomość. Muszę tę czynność powtarzać 2-3-krotnie, aż będzie sukces;
- usuwając wiadomości ze skrzynek odbiorczej i nadawczej do śmietnika, również czynności te nie dochodzą do skutku i muszę je kilkukrotnie powtarzać
.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi