explorator73 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam wasczy możecie coś powiedzieć o tym kołowrotku? ktoś go posiada? - czy może wyborem bedzie inny ? kwota 500 zł do wydaniabede wdzięczny za jakieś informacje Polecam korzystanie z wyszukiwarki, nie ma potrzeby powielania tematów - łączę z już istniejącymPosiadam rozmiary 40 i 55 i za te pieniądze polecam. Błędem byłoby porównywanie RAW II do kołowrotka za 1000 PLN i droższego, ale ma zadowalającą kulturę pracy, niezły nawój, precyzyjny i bardzo mocny hamulec i jest do tego całkiem starannie wykonany. 5 lat gwarancji wydaje się nie być wyłącznie chwytem marketingowym. W zestawie brak zapasowej szpuli ale można bez problemu dokupić. W praktyce to taka ładniejsza Salina, tak więc można kupować bez obaw. Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Gdzie można bez problemu dokupić szpulę do rozmiaru 40 bo nie mogę nigdzie namierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Gdzie można bez problemu dokupić szpulę do rozmiaru 40 bo nie mogę nigdzie namierzyć?Tak na 100% to w serwisie Dragona. Miewają na stanie, sprowadzają lub kontaktują ze sklepami które mają na stanie (tak było w moim przypadku). Namiary na stronie internetowej Dragona.Mam nadzieję, że choć odrobinę pomogłem. Życzę Ci ryb, które doprowadzą Twój kołowrotek do granic jego możliwości [emoji2] Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) W pierwszej kolejności skierowałem się do serwisu,niestety na dzień dzisiejszy nie mają na stanie,ale dzięki za info i życzenia. Mam nadzieję, że jeszcze tej jesieni zostanie solidnie przetestowany tak przez ryby jak i wiślane warunki. Edytowane 30 Października 2015 przez marcin186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Żeby nie powielać tematu- dotarła dzisiaj do mnie Okuma Raw II 30 i moja waga wskazała 319 gram. Czy ktoś posiada ten młynek i może to potwierdzić ? Młynek oczywiście bez pletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Żeby nie powielać tematu- dotarła dzisiaj do mnie Okuma Raw II 30 i moja waga wskazała 319 gram. Czy ktoś posiada ten młynek i może to potwierdzić ? Młynek oczywiście bez pletki.Mój z plecionką 323 gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mój z plecionką 323 gramy.długo go już użytkujesz? Czy możesz coś więcej napisać o nim, jak pracuje, czy złapał jakieś luzy itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Ws. ogłoszeń komercyjnych proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 18 Lutego 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) A jak wygląda kołowrotek do raw II ? Edytowane 18 Lutego 2016 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 długo go już użytkujesz? Czy możesz coś więcej napisać o nim, jak pracuje, czy złapał jakieś luzy itp. .Użytkowałem go jeden sezon do cięższych przynęt. Cicho i płynnie kręci, praktycznie nie ma luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Ws. ogłoszeń komercyjnych proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 18 Lutego 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Mnie interesuje wersja 30 i 40. PS: Niestety, szału nie ma z tymi cenami. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Interpunkcja to gdzie? Szałkowski zjadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A jaka jest rzeczywista waga 4 skoro w 3 są takie różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 tak dla wiadomości, szpule pasują od okumy VS- miałem model VS30 i pasuje do RAWki 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mam Pytanie do posiadaczy Rawki II 40 . Czy kabłąk obciera lub jest bardzo blisko nakrętki hamulca, przy pełnym wysuwie szpuli i dość lekko ustawionym hamulcu. Bo borykam sie z czymś takim i nie wiem czy to normalne czy oddać na gwarancje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jakim cudem kabłąk może dotykać pokrętła docisku szpuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mam Pytanie do posiadaczy Rawki II 40 . Czy kabłąk obciera lub jest bardzo blisko nakrętki hamulca, przy pełnym wysuwie szpuli i dość lekko ustawionym hamulcu. Bo borykam sie z czymś takim i nie wiem czy to normalne czy oddać na gwarancje. pozdromoże wstaw fotkę tego zjawiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Możliwe...ale o drugi kołowrotek w tym samym pokrowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Miałem tak w jakimś chinolu. Przy poluzowanym hamulcu i wysuniętej do przodu szpulce otwarty kabłąk dotykał pokrętła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mam Pytanie do posiadaczy Rawki II 40 . Czy kabłąk obciera lub jest bardzo blisko nakrętki hamulca, przy pełnym wysuwie szpuli i dość lekko ustawionym hamulcu. Bo borykam sie z czymś takim i nie wiem czy to normalne czy oddać na gwarancje. pozdroMam 40tke i nic takiego nie ma miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Tak to wygląda http://zapodaj.net/9f35a4172b79c.jpg.html>20160206_110128.jpg Kołowrotek był serwisowany i po powrocie z serwisu na pierwszy rzut oka było git. Dopiero po miesiącau nawinąłem pletke i to zauważyłem Edytowane 6 Lutego 2016 przez Lysy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A to łowisz tak z otwartym kabłąkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Tak to wygląda http://zapodaj.net/9f35a4172b79c.jpg.html>20160206_110128.jpg Kołowrotek był serwisowany i po powrocie z serwisu na pierwszy rzut oka było git. Dopiero po miesiącau nawinąłem pletke i to zauważyłem nie pamiętam co rawka ma pod szpulą ale zrób prosty test, zdejmij szpulę i nakręć do końca pokrętło na oś bez niej, jeśli kabłąk nie będzie wadził znaczy że albo podkładki pod szpulą są w złej kolejności albo hamulec w szpuli jest źle złożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi