alex71 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Właśnie mam okazje kupić 30 w dobrej cenie ,tylko przy łowieniu w warkoczu, główki max 22gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 30 będzie dobra, 40 jest znacznie cięższa. Zresztą do wszelkiego rodzaju podbić itp. radzę wykorzystywać spining, gdyż nawet najmocniejszy młynek zajedziesz poddając go ciągłym i dużym obciążeniom. Swoją drogą po premierze Okumy VS przez wiele lat intensywnie używałem model 30 na Wiśle pod bolenia i sandacza - ogarniał temat bardzo dobrze. Obecnie posiadam w swoich zasobach Okumę Raw 30 i użytkując je wydają mi się bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Super przemofight dzięki kręcioł już zamówiłem Edytowane 14 Stycznia 2018 przez alex71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam ,czy szpula od saliny 30 będzie pasować do raw 30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyw Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ja mam podobne pytanie. Mam saline 65 sa i kilka szpulek i chcialbym wiedziec czy takie same szpule sa w raw II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Jakby komuś ostała się szpula zapasowa okuma raw II 40 to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi