kuczko Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam forumowiczów Mam problem gdyż w niewyjaśnionych okolicznościach pękło mi ramie w w/w turku.Generalnie da się łowić gdyz skleiłem pęknięcie i można normalnie łowić ale ze względów estetycznych chciałbym ową część wymienić, i stąd moje pytanie gdzie taką część mogę zdobyćNa schemacie to F45-4301T-Z2500IT.pdf Tutaj jeszcze zdjęcie podglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Cześć nie będzie łatwo , sam czekam od Kol ZORRO na przesyłkę , ponieważ mnie akurat pękł kabłąk tam w środku , obecnie jest już naprawiony , tylko przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mi tez pękło to ramię szukałem z rok i w końcu Zorro mi sprezentowal. Czym kleiles? Sprawdzałes czy nie pęknie w czasie dużych obciążeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ciekawe dlaczego w tym miejscu pęka , z jakiego jest materiału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 W moim w wyniku uderzenia. Spadł na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Wiem.To nie na miejscu i nie wypada.I ze gorsze...Ale wlasnie z takich powodów używam tylko kolowrotkow, do których części zamienne to wyslanie 1 maila. Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Po południu postaram się zrobić zdjęcie i pokazać pęknięcie. Nie jest to koniec świata tylko po prostu sama świadomość tego faktu mnie przeraża ze owo pęknięcie się tam pojawiłoMniej więcej tak to wygląda delikatnie rozwarłem pęknięcie i dałem troszkę kleju bondini ze względu na jego konsystencję i jak na razie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 sprawdź czy pasuje od z3000 it jak tak to,kwestia wysłania do mnie 1 maila i masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Mój pękł na pół w miejscu gdzie jest napis"TB". W Twoim przypadku to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 sprawdź czy pasuje od z3000 it jak tak to,kwestia wysłania do mnie 1 maila i masz Dajcie znać czy pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dajcie znać czy pasuje!A co tez Ci cos pękło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nie daj boże pękać! Samo słowo źle wróży na wielu płaszczyznach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ale bubel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ktoś już tutaj kiedyś pisał , że żywotność kołowrotka to bardzo złożona sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi