blacharz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Szukam cieplej czapki z nausznikami coś jak SIMMS GORE-TEX EXSTREAM HAT (na zdjęciu poniżej)Jednak za taką czapkę ponad 300zł to dla mnie za dużo, więc szukam tańszego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 jerkbait.pl-ciepła-czapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Tematy o czapkach na forum już widziałem.Może otrzymam jakieś nowsze sprawdzone opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W góry... jedź w góry... czapa z królika będzie pewnie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Może jestem w błędzie, ale takiej z gore texem nie znajdziesz tanio.Inna albo będzie przepuszczać wodę albo nie oddychać. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Mycha23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisc Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Szukam cieplej czapki z nausznikami coś jak SIMMS GORE-TEX EXSTREAM HAT (na zdjęciu poniżej)Jednak za taką czapkę ponad 300zł to dla mnie za dużo, więc szukam tańszego rozwiązania.Simms warty swojej ceny czasem nawet za ciepły. Pinewood nosiłem wcześniej kupiona w sklepie myśliwskim sporo lat temu z tego co mi się wydaję to za 100zł dawał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Szukam ciepłej uszatki, czy używa ktoś w dłuższym okresie czasowym czapki Graff? Wygląda "ciepło", ale nie mam najlepszej opinii o odzieży Graff, stąd pytanie.https://allegro.pl/oferta/graff-113-o-b-ciepla-uszatka-zimowa-czapka-58-62-8464575105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 https://www.decathlon.pl/czapka-myliwska-toundra-500-id_8281312.html Używam takiej z Decathlonu. Wygodna i bardzo ciepła, często nawet za ciepła więc raczej polecam jak jest sporo na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Szukam ciepłej uszatki, czy używa ktoś w dłuższym okresie czasowym czapki Graff? Wygląda "ciepło", ale nie mam najlepszej opinii o odzieży Graff, stąd pytanie.https://allegro.pl/oferta/graff-113-o-b-ciepla-uszatka-zimowa-czapka-58-62-8464575105Używam już ładnych kilka lat tego modelu ( lub poprzedniego , ale ten z linku wygląda identycznie ) . Bardzo ciepła i wygodna . W tym większym rozmiarze pasuje na mój wielki łeb , co jest bardzo istotne i nie zawsze oczywiste , a zbyt ciasna czapka to udręka przecież . Znakomicie chroni przed wiatrem , a do pierwszego prania również przed deszczem . Po innych doświadczeniach z Graffem również nie popadałbym w hurraoptymizm , ale cena jest na tyle przystępna, że warto zaryzykować . No chyba , że rzeczywiście jakość aktualnie sprzedawanego modelu i tego , który posiadam , to dwa różne światy . Ja polecam na najtrudniejsze warunki łódkowe . Kiedy naciągnę jeszcze kaptur , izolacja głowy od warunków zewnętrznych jest zupełna . Łącznie z dźwiękiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Witam,Ma ktoś do polecenia ciekawą czapkę na zimę, zastanawiam się nad 118-O-B-3 GRAFF miał może ktoś doczynienia z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ali firma Sitka. Goretex plus primaloft. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Ja ma graff ale inny model.Ciepły i wygodny https://sklepwedkarski.pl/product-pol-84381-Czapka-ocieplana-uszatka-Graff-112-O-B-Oliwka.html Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Ja używam tej :https://hunt-fish.eu/pl/p/Graff-160-O-B-ocieplana-czapka-mysliwska/746 Mam ją trzeci sezon, ciepła, wygodna z przyjemnego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Ja polecam Simms windstoper, super wygodna i ciepła. Największym plusem jest to, że głowa nie swędzi ???? i faktycznie nie puszcza wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Niedawno sprawiłem sobie czapkę: Beechfield Mountain Cap. Ortalion z wierzchu, pod spodem polar. Jest dobra na pewno na kilka stopni mrozu przy króciutkiej fryzurze. Wiatr się jej nie ima, deszczu też nie puściła. Na niższe temperatury mam czapkę zimową (uszatkę) armii krzyżackiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Jakby komus zalezalo na czapce, ktora jest na prawde ciepla to polecam to : https://hunt-fish.eu/pl/p/Fjallraven-Winter-Heater-czapka-zimowa/771 Przy temperaturach bliskich zera i predkosciach 60 km/h na lodzi bez owiewki, jest za cieplo Edytowane 5 Grudnia 2021 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi