aigle Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Poszły mi na zadku spodnie Urus . Konkretnie puścił szew , lecz przy rozpruciu poszedł lekko materiał podgumowany.Mam pytanie... o serwis tej firmy ,bądź kogoś kto naprawia tego typu usterki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nie wiem czy pomoże ale sprawdź temat poniżej: http://jerkbait.pl/topic/60827-naprawa-ciuch%C3%B3w-z-gore-texu/?hl=%2Bnaprawa+%2Bgore+%2Btex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Szukam firmy bądź fachowca. Ja bardziej to spapram niż naprawie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W tamtym wątku masz kontakt do kolesia który ogarnia takie naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie ogarnia! a przekonałem się na własnej skórze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A mi ogarnął właśnie Urusy z dokładnie taką samą usterką. Naprawa nie jest może szczytem estetyki (kawałek neoprenu na tyłku zaklejony solidnie taśmą gore) ale działa doskonale - nic nie cieknie. Kosztowało mnie to 70 PLN (z wysyłką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Poszły mi na zadku spodnie Urus . Konkretnie puścił szew , lecz przy rozpruciu poszedł lekko materiał podgumowany.Mam pytanie... o serwis tej firmy ,bądź kogoś kto naprawia tego typu usterki.Pozdrawiam Skontaktuj się może z serwisem firmy Dragon. Oni mają oficjalną dystrybucję. Może mają również serwis albo namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi