Dano-G Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 W niedzielę koledzy nałowili okoni. Sporo sztuk 35+Woda jak najbardziej warta zachodu, ale chimeryczna i w tym roku jest wyjątkowo wrednaWiększość met okoniowych z zeszłego roku kompletnie nie daje ryb w tym. A nie zostały wyżarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Możecie dać jakiś namiar gdzie można zrzucić łódź bez dodatkowych kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 a widzisz - opisałem i zniknęło przez awarięZatem jeszcze raz 1. Slip w hotelu Star Dadaj 2 - nie wołają kasy, brama na ośrodek cały czas otwarta. Wygodny slip betonowy.2. Jadąc na Star Dadaj 2, mijasz bramę ośrodka po prawej i jedziesz wzdłuż płotu około kilometra. Dojeżdżasz do plaży i przy płocie da się zrzucić. Uwaga na środku miękki kopny piachj3. Rukławki hotel Słoneczny Brzeg - super slip. Jedyny warunek i prośba z hotelu - po zwodowaniu łodzi proszą o postawienie auta na parkingu hotelowym. Również za free. Ze slipu do parkingu ze 100 metrów, więc nie boli Aha - wjeżdżasz na zakaz ruchu, ale to taki zabieg hotelowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak tam sytuacja na Dadaju ruszyło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzisiaj pirwszy raz na dadaju na zero, ogolnie sporo lodzi wszyscy plywali i wyniki raczej kiepskie. Ale zapisy na echu takie ze wynagrodzily brak bran , czasmi zastanawialem sie czy demo nie mam wlaczonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto83 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 W tym roku MP na tym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 W tym roku MP na tym zbiorniku Właśnie trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dla zainteresowanych wyniki 1 tury. Szału nie było padło trochę okonia w tym kilka sztuk ponad 40 cm i kilkanaście szczupaków w tym 2 sztuki 83 i 101 cm http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/19071/pliki/indywidualne_spinningowe_mistrzostwa_polski_2015___i_tura.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 No,no @Dero po pierwszej turze 9 miejsce .Nieżle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Krakusiki też walczą i ładnie im idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Patrząc na wyniki, szału nie ma i takie nazwiska w dole tabeli, że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) jest druga turahttp://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/19071/pliki/indywidualne_spinningowe_mistrzostwa_polski_2015___ii_tura.pdfSporo zmian i trudne wędkowanie Kolega z Olsztyna awansował na czwarte Edytowane 3 Października 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kolega z Opola wygrał sektor i sporo awansował, ale tak jak mówisz, bardzo trudne łowienie i wypracowane ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 No nie wesoło mają :-). Mój kumpel tez wygrał sektor :-). Jeszcze jutro i się okaże. Ciekawe jest to, że sporo znanych nazwisk zeruje. A na drugi dzień idą do boju. Podobuje się mnie :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nazwisko to nie wszystko Panie Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nazwisko to nie wszystko Panie Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 No nie wszystko :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Ha. Nie powiem, że nie jestem dumny Pomimo że większość moich kolegów nie dała rady, to ten jeden zakończył ostatecznie na pierwszym; -) Czyli Mistrzem Polski jest :-)Reszta olsztyńskiej ekipy skutecznie mijała się z rybami.... Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Października 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dano-g, masz gdzieś łączne wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jeszcze nie. Na razie info na telefonie od zainteresowanych :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 mamhttp://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/19071/pliki/indywidualne_spinningowe_mistrzostwa_polski_2015___all.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Też znalazłem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A ja pogratuluję koledze z tego forum bardzo dobrego jak na debiut miejsca Jeśli sam się nie przyzna, zdradzę jego dane w najbliższym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto83 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Gratulacje dla zwycięzców!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 W pierwszej 50tce jest komu gratulować z JB.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi