Skocz do zawartości

Jezioro DADAJ

barach3

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to musisz kupić dwie licencje czyli 260x2= 520 zł (czyli stawka normalna +100 % dopłata)

Haha, dzięki. A ja zrozumiałem, że to dla weteranów łowiska, co już przynajmniej drugi sezon łowią ;)

Kupujesz dwa dni i możesz trolingować,

Jak masz już roczną to dokupujesz dzień i w tym dni możesz trolingować.

A jak chcesz w maju trolingować to dzień x3 .

To by było fajnie, ale jesteś pewien, że to tak działa? To co opisałeś nie wynika z cennika na stronie.

edit:

ale faktycznie w Regulaminie jest: 3. Metoda trolingowa

3.1. Łowienie ryb metodą trolingową dozwolone jest wyłącznie na jedną wędkę z przynętą holowaną za sprzętem pływającym. Zabrania się holowania w ten sposób przynęt naturalnych. Wędkujący tą metodą zobowiązany jest do posiadania podwójnej licencji. Troling niedozwolony jest na jeziorach: Klebarskie, Silec i Rydzówka.

Edytowane przez maciekd01

• 1 miesiąc temu...

i jak listopad na Dadaju ?

cisza... 

na wodzie też była cisza. Piątek/sobota we 3 na łódce. W piątek nic, w sobotę rano 2 szczupaki kolega złowił 60 i 69, w odstępie 5 minut z jednego miejsca. I tyle. W sobotę jeszcze dwie łódki kolegów, po 2 osoby. Na jednej też z rana dwa szczupaki i zdaje się jeden na koniec dnia. Na drugiej łódce jeden 70cm na koniec dnia.

Także szału nie ma. Inna inszość, że pierwszy raz na Dadaju łowiliśmy. 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

informacja techniczna - strona GRWO nie działa z przyczyn niezależnych od właścicela , rozmawiałem z Bogusławem Wyszyńskim ( dzierżawcą jeziora Dadaj ) i poprosił o przekazanie informacji że gdyby ktoś chciał kupić licencję przez internet to :

nr konta to 57 1140 2004 0000 3802 3715 9289 właściciel konta Bogusław Wyszyński , w tytule licencja 2017 . 

Pozdrowionka , Jarek

• Like 1

informacja techniczna - strona GRWO nie działa z przyczyn niezależnych od właścicela , rozmawiałem z Bogusławem Wyszyńskim ( dzierżawcą jeziora Dadaj ) i poprosił o przekazanie informacji że gdyby ktoś chciał kupić licencję przez internet to :

nr konta to 57 1140 2004 0000 3802 3715 9289 właściciel konta Bogusław Wyszyński , w tytule licencja 2017 .

Pozdrowionka , Jarek

Ile za dzień - tego zabrakło :-) A chyba weekend sie szykuje Dadajowy :-)

Tapatalknięte ze srajfona

Edytowane przez Dano^

Daniel jeszcze taka informacja ze strony GRW O

Uwaga: Licencja opłacona przelewem jest ważna TYLKO WTEDY, gdy pieniadze wpłacone za nia znajduja się na koncie Gospodarstwa w chwili wędkowania. W przypadku gdy potwierdzenie przelewu wędkarza mówi, że przelew jest w drodze, czyli transakcja nie została zakończona, wędkarz taki zostanie potraktowany jak osoba nie posiadajaca licencji. Informujemy, że zwroty pieniędzy nie sa możliwe jeden dzień przed data planowego wędkowania zapisana w tytule przelewu, tym bardziej w tymże dniu i oczywiście po dacie wędkowania zapisanej w tytule przelewu. 

W tytule przelewu należy podać nazwisko i imię wędkarza oraz okres, na jaki pozwolenie zostaje wykupione.

Tak że tego :D Chcąc łowić w weekend musisz zrobić przelew wczoraj ;)

a tak na poważnie jadąc z wa-wy zajeżdzasz po drodze do Knappa na jarotach i kupujesz tradycyjnie wersję papierkową:)
Edytowane przez Sławek.Sobolewski
  • Like 1

Akurat BRE Bank umożliwia to jasna sprawa. Jeśli np. nie umożliwia to zawsze można zrobić przelew blue cash, korzystałem i polecam. Kasa na dowolnym koncie w dowolnym banku w kilka sekund, również 5pln https://bm.pl/#!/przelewy/start

• Like 1

Strona dzierżawcy nadal niestety nie działa więc rzeczywiście najprościej zajechać do sklepu i kupić wersję papierową .

Ogromna prośba do wędkujących na lodzie -  ZABIERAJCIE ZE SOBĄ ŚMIECI !!! 

Ostatnio przeszedłem się po Dadaju i masakra - ilość puszek , pustych butelek , słoików z petami itd przekraczała wszelkie wyobrażenia .

Prośba do innych wędkarzy - zwracajcie ,, śmieciarzom '' uwagę ! 

Jak tak dalej pójdzie to na wiosnę będziemy mieli po brzegu tony wszelkiego rodzaju badziewia !

• Like 3