Robert Crocker Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nic nie słyszałem na temat tego, że to ma być łowisko no kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 30 no kill, od 1 maja niestety można pałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Szczupak przecież ma okres ochronny do końca kwietnia, ten termin nie ulega skróceniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 30 no kill, od 1 maja niestety można pałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 A może i można już 30 zabijać szczupaki. W sumie dla mnie i moich bliskich kolegów nie ma to znaczenia. Niech się głowią mięsiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 4. Jeżeli pierwszy lub ostatni dzień okresu ochronnego dla określonego gatunku ryb przypada w dzień ustawowo wolny od pracy, okres ochronny ulega skróceniu o ten dzień. ... masz rację, według regulaminu okres ochronny w odniesieniu do szczupaka ulega skróceniu... niestety regulamin nie mówi nic o możliwości wcześniejszego wędkowania z łodzi (według regulaminu, po dopłacie, najwcześniej można "pływać i łowić" od 1 maja) ... no chyba, ze czegoś nie doczytałem... nie wiem jaki był pierwotny zamysł (bo GW-RO to nie tylko Dadaj), podejrzewam jednak, że to niedopatrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Szczupak przecież ma okres ochronny do końca kwietnia, ten termin nie ulega skróceniuA Regulamin czytasz ze zrozumieniem ?,czyli odniesienie do ostatniego dnia miesiąca kończącego ów okres ochronny.???Ps. wyjątkiem są oczywiście łowiska prywatne,specjalne, ze swoim własnym regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam macie jakieś info z nad wody czy coś się dzieje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Coś się działo ale bez rewelacji. Jedni połapali inni nie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 A jak tam treningi przed garminem?Połowili coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Są i oksy grubo ponad 40 i szczupaki ponad 90 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) O to fajnie,może impreza będzie udana pod względem ryb. Tylko zeby za bardzo nie półkuli ryb przed zawodamiCzekam na relacje.Pozdrawiam. Edytowane 25 Maja 2017 przez wsw1515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Chłopaki z Fisharrow Polska zajęli znakomita siódmą lokatę. Krakusy pokazały klasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 a Chłopaki z klubu wygrali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 W świetnym stylu wygrali ;)równe 2 dni. Jeszcze raz Gratulacje ! 2 Miejsce tez jest zajebiste ! Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Zdjęcie karty jednego z zawodników :-) Zresztą obecnego na tym forum :-) Mi znajomość wody nie pomogła tym razem :-)Zbyt mało szczupaków, aby wskoczyć gdzieś wyżej. Niemniej impreza tradycyjnie zacna :-) Tapatalknięte z komórki Edytowane 28 Maja 2017 przez Dano^ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Zdjęcie karty jednego z zawodników :-) Zresztą obecnego na tym forum :-)więcej jak eldorado... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Chyba wiecie .Ale dla tych co nie wiedzą Brig pozamiatał w kategorii kajak Czarny z Compfishing 5 w generalce .Maniek1972 z kolegą 7 dziesiątka Nie wiem jak reszta .Jeżeli macie wyniki proszę o posty Edytowane 28 Maja 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wyniki . Ja z Jarkiem na 7 miejscu. Do Compfishing brakło nam okonka ale polowaliśmy na dużego szczupaka bo tego potrzebowaliśmy do zwycięstwa. Największy okoń 44,6 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Fajna impreza, byłem nie odpaliły rybki tak jak by się chciało ,pierwszy dzień dobry złowione zostały dobre ryby ,zwycięzcom dopisała pogoda i znajomość wody i dobry lokalizacja ryb na Dadajewie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wydawało się, że Pitunia już po pierwszym dniu pozamiatała ... a tu w drugim ...2 oksy <wow> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Kata będzie pływał w amelinium 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Kata będzie pływał w ameliniumJeszcze się zastanawia ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Imprezka fajna.Chłopaki ode mnie z rejonu 4 i 5 miejsce Szkoda tylko trafionej siatki z przygotowanymi rybami i żaków, które zostały zaczepione podczas zawodów.Ja słabiutko, żelastwa nie chciały zagryzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 W pierwszej 15sctce 8 zawodników klubu " Okoń Olsztyn " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi