Sandre Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Temat rzeka, i nie pod tym tytułem. Fajne zawody, można się sprawdzić na tle najlepsych. Widać znajomość wody nie do końca pomaga, a rybki zmieniaja swoje obyczaje, no bo jak wytłumaczyć że teamy stojące na pudle w poprzednich edycjach mieli w tym roku problem "łapnąć" się do 50tki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Rozmowa z kolegami z innych drużyn po pierwszym dniu i dobra taktyka sporo dała Mam nadzieję że zobaczymy się za rok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Piątkowa integracja przy ognisku była naprawde spoko. Pozdrowienia dla ekipy z Ursynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Temat rzeka, i nie pod tym tytułem. Fajne zawody, można się sprawdzić na tle najlepsych. Widać znajomość wody nie do końca pomaga, a rybki zmieniaja swoje obyczaje, no bo jak wytłumaczyć że teamy stojące na pudle w poprzednich edycjach mieli w tym roku problem "łapnąć" się do 50tki?Prościzna ;-)Te teamy nie próbowały łowić pięćdziesiątek, a na Dadaju bardzo rzadko trzymają się te dwa rodzaje szczupaków razem.Tam gdzie kręcą się metrówki, nie do końca są młode szczupaki. Po co, przecież można zginąć ;-)Zwyczajnie te teamy, które nastawiły się na mamuśki, w tym roku miały problem, bo mamuśki focha walnęły . Albo grubo, albo wcale... No i wcale.... Tapatalknięte z komórki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Taaaakie buty. Czyli minimalizm wziął górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper81 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam, jadę w ten weekend nad te piękne jeziorko, ponieważ jadę pierwszy raz tam, to czy ktoś mógł by mi udostępnić jakieś mapki? te linki które są na forum już nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) http://rybawpaski.mixxt.pl/networks/files/folder.784 Edytowane 20 Czerwca 2017 przez S.O.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 http://www.wedkarstwo.olsztyn.pl/lowiska/jezioro-dadaj/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/wp-images/art1/a1213_Dadaj%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dziś lipa. 11 okoni 18-25 cm. Bardzo delikatne brania, intuicyjne wcinanie. Dłubanina, dłubanina i jeszcze raz dłubanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Ktoś mi wskaże Ptasią wyspę na Dadaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak ktoś nie chce zdradzić Ci swoich miejscówek to mówi: " płyń na Ptasią " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nie znałem tego określenia. Ale takowa tam jest czy jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Koło Wilim 50m2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zaraz będę wokół wysp pływał dalej strach na wioslach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Szukam wody gdzie jest opcja połowić do tego samo łowisko jest "fajne , ciekawe" u mnie w promieniu 60km nie ma ani jednego jeziora , jest kilka małych ( 30-100ha) zaporówek dokładnie 7 w promieniu 60km więc tez słabo presja ogromna , drapieżników jak na lekarstwo bo wszędzie amuro-karpury dlatego szukam akwenu całkiem innego niż moje okoliczne bajora i jedną z opcji jest j. DadajMacie info jak tam wygląda sytuacja z wypożyczeniem łodzi pod spalinę 10kmjakaś nie droga baza noclegowa może być nawet możliwość rozbicia namiotu, czy jest i gdzie opcja zwodowania swojej łodzi choć pomysł ciągnięcia 500km łódki średnio mi się podoba.Co do opłat to się już dowiedziałem co i jak.Dysponuje ktoś mapkami tego jeziora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Tzn tego, przeczytaj kilka postów wcześniej, są mapki. Kilkanaście wcześniej namiary na bazę noclegową, kilkadziesiąt wcześniej namiary na kogoś kto być może pozyczy łódkę. Ośrodek Star Dadaj i wypożyczenie łódki na kilka dni będzie mało ekonomiczne, rozumiem że na kilka dni jedziesz. serio 500km na dadaj? Dociśnij te 200 w górę i promem nacht svenska. Ps. W sumie.. Też bym zrobił Czorsztyn a to prawie 500 Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 w zaokrągleniu 500 bo teraz sprawdziłem na mapie i wychodzi 400km ale spoko na Bug jeżdzę to wychodzi 510 a niedawno objechałem PL dookoła na moto więc trasa kilku tys km nie robi większego wrażenia .W Szwecji byłem w pracy koło Tidaholm pomiędzy tymi wielkimi jeziorami ale nie połowiłem bo ciężko było znaleźć czas na przedwiośniu ale mam takie ciśnienie żeby coś złowić że nawet 1000km moge przejechać.Ok prześledzę temat pod kątem tych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 To uważaj Kolego, bo Dadaj łatwo zaliczyć o kiju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Już kilka razy wracałem pod tarczą, ale i kila razy na tarczy z bananem. Strasznie chimeryczna woda. Banan rekompensuje wszystko. Polecam mimo większej ilości porażek jak sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 wyjazd planuje na sierpień ew początek września i to nie koniecznie musi byc Dadaj , może to być każde inne ciekawe łowisko ale szukając takowych w necie natrafiłem właśnie na tytułowe jezioro.Wielkość jeziora robi wrażenie bo to więcej niż mój cały okręg ma wszystkich wód łącznie przy 6 miastach powiatowych więc chyba takiej presji na Dadaju jak u mnie nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 wyjazd planuje na sierpień ew początek września i to nie koniecznie musi byc Dadaj , może to być każde inne ciekawe łowisko ale szukając takowych w necie natrafiłem właśnie na tytułowe jezioro.Wielkość jeziora robi wrażenie bo to więcej niż mój cały okręg ma wszystkich wód łącznie przy 6 miastach powiatowych więc chyba takiej presji na Dadaju jak u mnie nie będzie .Presja jest, ale wielkość wody robi swoje. Jeziorko bardzo atrakcyjne wędkarsko (masa górek i spadków), ale tak jak już zostało zauważone chimeryczne. Nie mniej jednak jak się trafi dzień, miejsce i przynęte można coś dostać (to pomogłem:)) Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Już kilka razy wracałem pod tarczą, ale i kila razy na tarczy z bananem. Strasznie chimeryczna woda. Banan rekompensuje wszystko. Polecam mimo większej ilości porażek jak sukcesów.Na tarczy czyli niosą trupa , z tarczą czyli na własnych nogach , a pod to pierwsze słyszę Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 To o tym mowa?: https://www.olx.pl/oferta/lowisko-mozliwosc-lowienia-ryb-CID767-IDmxxtm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Hhahahha nie No padłem i wstać nie mogę ????????????????????Slawek( Slawek.Sobolewski) czyżby tylko zbieżność imion ) czy to Twoje ogłoszenie, a nie mówiłeś ze i lin i plotka Ci się trafi jako przylow przy okoniach ???? ) ??? (Slawciu żart oczywiście ????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi