cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 To o tym mowa?: https://www.olx.pl/oferta/lowisko-mozliwosc-lowienia-ryb-CID767-IDmxxtm.htmlGrzegorzu czytałem to chyba pięć razy,a i tak nic z tego nie rozumiem..! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Grzegorzu czytałem to chyba pięć razy,a i tak nic z tego nie rozumiem..!Nie jesteś sam:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Grzegorzu czytałem to chyba pięć razy,a i tak nic z tego nie rozumiem..!...że niby łowisko specjalne zapasza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 No wiecie co....Tłumaczę;Mam stawy, co to są prywatne. Super łowisko. Jak na nie dojechać? .... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dadaj chimeryczny? Ciekawe. Ja uważam, że to jedna z prostszych wód. Bardzo czytelne stanowiska. Trudna woda to mogła być 20 lat temu jak ktoś nie miał silnika i echosondy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Co byś powiedział na to jak ktoś posiada łódke wiosłową bez silnika ,echosondy i też by chciał spróbować swoich sił poszukując drapieżnika wogóle nie znając jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Za rok zawitamy z kolegą. Trzeba w tym roku na urlopie poćwiczyć. Jezioro piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 WitamMam małe pytanie zmieniające temat. W dniach 17-20.08 są rozgrywane na Dadaju zawody Mistrzostwa Polski Teamów i mam taki problem że mój partner wycofał się z zawodów i poszukuje pilnie towarzysza na łódkę Czy jest ktoś może chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 ah szkoda ze jestem na urlopie bo chetnie bym do Ciebie dolaczyl. Na GFS było fajnie, podejrzewam ze na Mistrzostwach też chociaż nigdy na nich nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jak nie znajdę nikogo to mnie krew zaleje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ciekawa impreza, może może i bym się skusił, ale jakoś wymagań dużo mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Licencja+badania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mateusz, dokładnie to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Hotel jest łódka jest tylko silnik do ogarnięcia i jedziemy :-) koszt na zawodnika 581 na gotowo + żarełko :-) i zapita :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Coś nie doczytałem chyba, skąd masz tą kwotę? Pełen koszt uczestnictwa w zawodach wynosi 620,00 zł + 23% VAT -142,60= 762,60 zł od Teamu, celem zapewnienia między innymi: pucharów, dyplomów, ubezpieczenia zawodników, zezwolenie na wędkowanie (3 dni), posiłków, opłacenia kosztów organizacyjnych (biuro zawodów, komisja sędziowska, materiały informacyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dokładnie mam już domek zarezerwowany i lodź wynajętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Za dużo zachodu. I jeszcze okres skuterów i lansu na wielkich łodziach. Nie dla mnie to. We wrześniu spokojniej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Hhahahha nie No padłem i wstać nie mogę Slawek( Slawek.Sobolewski) czyżby tylko zbieżność imion ) czy to Twoje ogłoszenie, a nie mówiłeś ze i lin i plotka Ci się trafi jako przylow przy okoniach ) ??? (Slawciu żart oczywiście ) Przemek Mi to by się płotka nie trafiła nawet jakbym miesiąc nęcił, taki jestem dobry wędkarz Btw. zupełnie nie znam Dadaja ale swojego rekorda w okoniu tam właśnie pobiłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Bart Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam jestem zainteresowany mieszkam nad Dadajem. Proszę o kontakt pod numerem 604220904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzięki chłopaki mam już 2 zawdnika :-) Teraz przydały by się jakieś dobre miejscówki na Dadaju :-) Może ktoś poratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Skoro masz kolegę, który mieszka nad Dadajem to chyba nic więcej nie potrzebujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 NO właśnie nie jest z okolic Dadaja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Szukam w sieci relacji video z tegorocznych zawodów Garmina i nic... Wszędzie tylko lata poprzednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Też szukałem - oficjalnych filmików takich jak z GFS2016 nie ma, co najwyżej prywatne filmiki i fotki konkurencji:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jakieś doświadczenia na Da-nie-daju? Coś gryzie czy cisz? W Weekend wybieram się dlatego podpytuję. Jeśli ktoś nie chce pisać na forum to proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi