szczupły Krzysiek Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tyko uważaj by przy akcji wyławiania baniek akurat straż nie podpłynęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Mróz Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 A właśnie , a po co na wodzie są te bańki pozostawiane ? Na środku jeziora 5 -10 litrowe uwiązane, tu współrzędne : 53.846881, 20.876507 i tu 53.851150, 20.87355453.862214, 20.882495 pomijam oczywiście te pochowane pod wiszącymi gałęziami przy wyspach lub te przy trzcinach bo na tą chwilę te są dla mnie przykro oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Może to zwykłe markery ktoś sobie postawiłstok górki 53.846881, 20.876507mała górka 53.851150, 20.873554podwójny uskok górki 53.862214, 20.882495 Oczywiście wszystkie sprawdziłeś, skoro są dla Ciebie oczywiste. No chyba że lubisz siać zamęt i jarmarkowe ploty. Edytowane 22 Października 2017 przez Pietruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 No to jak połowili na spotkaniu czy nie połowili.Chyba nie.Mówię 1000 razy gdzie ryby tam przekręty i różne inne ciekawostki.Liczy się kasa.Mieszkamy w Polsce i nie zapominajcie o tym proszę.To zależy jak na to spojrzeć, ja zrobiłem kolejną życiówkę w sobotę na dadaju. Pajk 106cm i jestem zadowolony 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Gratuluję Sławku tej 106 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Mróz Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Oczywiście wszystkie sprawdziłeś, skoro są dla Ciebie oczywiste. No chyba że lubisz siać zamęt i jarmarkowe ploty.Nie Pietruk, nie sprawdzałem, piszę o swoich obserwacjach, czytaj ze zrozumieniem. Coś bardzo boli, że zwracam na to uwagę. Markery każdy może stawiać na Dadaju. Tak pozwala gospodarz. Czyli liny w toni nie są niebezpieczne. OK. Może to co napisał szczupły Krzysiek : Tyko uważaj by przy akcji wyławiania baniek akurat straż nie podpłynęła... miałem gdzieś za uszami, żeby ich nie ruszać, ja piszę tylko jako turysta z troską i niepokojem ale OK "róbta co chceta" I odpowiem jeszcze tak, na wielu jeziorach dziwne bańki na wodzie w trzcinach i krzakach oraz powbijane kołki w dno okazywały się znacznikami nie stoczków tylko siatek. I wierz mi proszę, wiem co jest przy tych współrzędnych bez stawiania tam baniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Część baniek/butelek stoi na wodzie od jakiegoś czasu, część jest nowych. Te nowe w kierunku Kojtryn sprawdzałem w piątek przed zawodami.Na końcu nic nie ma. Ale dla spokoju w najbliższy weekend wyjmę je z wody. Jeżeli znajdziecie coś podejrzanego na wodzie nie ruszajcie tego sami. Zadzwońcie najpierw do Szymona z PSR. Bardzo dobrzy strażnik,a przy tym wędkarz. tel.600-243-343 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1ZsN9gF_rP0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjarecki Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Moderator pozamiatał i dyskusję szlag trafił.Ryb w Dadaju nie ma ? To oczywiście prowokacja, ale po tak dużym ruchu w temacie nagle zero wpisów. Hmm . A ja już zarezerwowałem kwatery od 30 maja !Obiecuję, że w 2018 roku wyławiam wszystkie bańki pływające po wodzie i te w krzakach i te na środku, niech kłusole znaczą sobie swoje gacie, a nie zatopione siatki i robię zdjęcia wszystkim zwiedzającym wyspy i trzcinowiska, a później fotki z numerami łódek wrzucę tutaj.Nie wierzę , że ktoś płynie na małym silniku pół jeziora tylko po to żeby opłynąć konkretną wyspę dookoła i wraca tam skąd przypłynął., a to widziałem za każdym razem jak byłem na Dadaju. Podróżnik, krajoznawca pff kłusol, złodziej.pozamiatał i miał rację bo zamiast się zająć rozwiązywaniem problemów zaczęliśmy sobie skakać do oczu .Sprawa obserwowanych ,dziwnych zachowań ludzi na łódkach - masz przecież na licencji nr telefonu do dzierżawcy , bez problemu można znaleźć nr do nas ( SSR Naszego Dadaju ) i reagujemy wtedy tak szybko i mocno jak się da . Pisanie po sezonie że coś sie widziało i że następnym razem człowiek się za to weźmie jest trochę bez sensu , widzisz podejrzane zachowanie - reaguj ! Nikt nie każe Ci startować z piąchami do takiego człowieka , wystarczy że zadzwonisz do nas . Żeby nie było że tylko się przechwalam że reagujemy na takie sygnały - w ubiegłym roku średni czas pojawienia się łódki strażniczej od telefonu wędkarza z informacją że jest jakaś siata na końcu wędki wynosił ok 35 minut ( jakieś 5 - 6 razy ) .Więc jak to mówił w PSACH 2 Linda do Pazury - ,, Ty nic nie musisz, nie rób nikomu krzywdy , zostaw to mnie '' czy jakoś tak .Więc nie walcz sam , zadzwoń . Edytowane 23 Października 2017 przez mjarecki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1ZsN9gF_rP0Niezłe tempo -film 5 miesięcy po zawodach...i nawet nie wspomnieli kto wygrał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Niezłe tempo -film 5 miesięcy po zawodach...i nawet nie wspomnieli kto wygrał I czemu nagród nie otrzymali do końca zgodnie z obietnicami... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Za to było o kołowrotkach ryobi.Zamiast o pięknie tego sportu to powstał film reklamowy.;-)Zwykła komercja, aż mi się nie chce oglądać a tak na niego czekałem. Edytowane 23 Października 2017 przez Kayak Fishing Poland 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Niby fajny montaż, muzyka, widoki, ale...czegoś jest tu za dużo. Chyba każdy ma podobne odczucia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ci co mieli być na filmie to byli. Szkoda, że chłopaki z Okonia załapali się tylko na 3 sekundy ... żenada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Mróz Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Koledzy, wiecie może kiedy odbędzie się Garmin Fishing Series 2018 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Koledzy, wiecie może kiedy odbędzie się Garmin Fishing Series 2018 ?Nawet Garmin Fishing Team tego jeszcze nie wie Pierwsz edycja była w majówkę, druga i trzecia pod koniec maja i to tyle... Edytowane 4 Listopada 2017 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 W przyszłym roku powalczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jakieś zmiany w Regulaminie na 2018? Może okres i wymiary okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jakieś zmiany w Regulaminie na 2018? Może okres i wymiary okonia?Zadzwoń do Wyszyńskiego dowiesz się wszystkiego z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zadzwoń do Wyszyńskiego dowiesz się wszystkiego z pierwszej ręki Nie pytałem do kogo można zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ale to on ustala regulamin i ma o nim pełną wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Koledzy, chciałbym wybrać się na majówkę, ze znajomymi na Dadaj. Czy moglibyście polecić jakaś sprawdzona kwaterę? Nie zależy nam na hotelach a raczej myślimy o jakimś ustronnym domku w pobliżu jeziora, rewelacyjnie byłoby gdyby w pakiecie z domkiem była łódeczka lub możliwość wynajmu w okolicy[emoji846] Jeżeli ktoś zechce polecić jakaś miejscówkę , będę bardzo wdzięczny! Może być priv! Pozdro.[emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wyspa Dadaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Wyspa DadajNoclegi super ale tam jest słabo z łodziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Noclegi super ale tam jest słabo z łodziami.Z tego co pamiętam 4 łódki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi