Skocz do zawartości

Jezioro DADAJ

barach3

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie ogarnijcie się trochę bo jak czytam niektóre wpisy to mnie na wymioty bierze !!!!!

Pojechaliście na zawody czy po nagrody ?????????

To sie zrzygaj a potem na spokojnie poczytaj na co ludzie narzekają a nie wyskakujesz z komentarzem jak Felip z konopi i komentujesz tylko jeden z wybranych wątków podczas gdy leżała całkowicie organizacja a nie tylko nagrody
  • Like 4

No własnie poczytaj. Pokaż mi proszę wątek od zakończenia zawodów w którym krytykowana jest tylko organizacja a nie nagrody ????

To sie zrzygaj a potem na spokojnie poczytaj na co ludzie narzekają a nie wyskakujesz z komentarzem jak Felip z konopi i komentujesz tylko jeden z wybranych wątków podczas gdy leżała całkowicie organizacja a nie tylko nagrody

Z niektórych z Was to po prostu PAZERNIAKI który myśleli że pojadą i się nachapią !!!!!!!

Pazerniaki czy nie poziom imprezy na jaką się ją kreowało i kreuje te zawody zobowiązuje także finansowo ...

A z opisów jak czytałem i czytam dalej widać, że organizator nie podołał, albo sam był bardziej pazerny od zawodników :D

I tak oto za jednym strzałem padła długo budowana "renoma" dwóch "współpracujących" ze sobą firm ...

Gratulejszyn specom od budowania ich wizerunku o ile jeszcze tam pracują ...

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 2

Aby ukrócić wszelkie dywagacje jacy z nas pazerni ludzie zaproponowałem na FB, by w przyszłym roku nagrody były symboliczne a organizacja i catering na bardzo wysokim poziomie. To nam wystarczy. A sprawa będzie jasno postawiona. Kto jechałby dla nagród zostanie w domu. Reszta pojedzie dla rywalizacji, atmosfery i spotkania ze znajomymi.

Edytowane przez Krab
  • Like 9

I to jest naprawę idealne rozwiązanie. 

Sam starowałem w tym roku na Kleniu Wkry, bylem również w Bydgoszczy a teraz lecę do Wrocławia 450km nie po to aby coś zgarnąć dla siebie a bardziej z ciekawości bo nigdy jeszcze tam nie łowiłem . 

Aby ukrócić wszelkie dywagacje jacy z nas pazerni ludzie zaproponowałem na FB, by w przyszłym roku nagrody były symboliczne a organizacja i catering na bardzo wysokim poziomie. To nam wystarczy. A sprawa będzie jasno postawiona. Kto jechałby dla nagród zostanie w domu. Reszta pojedzie dla rywalizacji, atmosfery i spotkania ze znajomymi.

Sam starowałem w tym roku na Kleniu Wkry, bylem również w Bydgoszczy a teraz lecę do Wrocławia 450km nie po to aby coś zgarnąć dla siebie a bardziej z ciekawości bo nigdy jeszcze tam nie łowiłem . 

Nie porównuj kolego imprez z wpisowym w wysokości 100 zł. do tych z wpisowym w wysokości 800 zł. bo to tak samo jakbyś porównywał dżaksona za 100 zł. z sentcrojem za 800 ...

• Like 1

Dalej jednak uważam, że po pompowaniu balonika GFS jako najbardziej prestiżowej rywalizacji wędkarskiej w PL ludzie mieli prawo czuć się oszukani pulą nagród. Wielkie słowa musza pociągać za sobą wielkie czyny. Bez tego pozostaje taki niesmak, jaki obecnie widzimy i czytamy.

• Like 6

Gość dziki1916

Dobrze wszyscy wiedzą że każdy na takie zawody jeździ z myślą o wygranej a gadanie o super atmosferze na czymś mega komercyjnym mija się z celem - cel jest jeden - wygranie łódki sondy czy czegoś podobnego i wszyscy nastawiają się na to.

Dobrze Szczawik piszesz - do znudzenie te komentarze negatywne i narzekania a za rok jako pierwsi będą się zapisywać i kabanosy po terminie nie będą przeszkadzać :)

Dobrze wszyscy wiedzą że każdy na takie zawody jeździ z myślą o wygranej a gadanie o super atmosferze na czymś mega komercyjnym mija się z celem - cel jest jeden - wygranie łódki sondy czy czegoś podobnego i wszyscy nastawiają się na to.

Dobrze Szczawik piszesz - do znudzenie te komentarze negatywne i narzekania a za rok jako pierwsi będą się zapisywać i kabanosy po terminie nie będą przeszkadzać :)

Chyba jednak mamy inne pojęcie o słowie komercja. Dla mnie oznacza to, że dużo płacę i stosownie do tego oczekuję, włącznie z tym, że jako zwycięzca „obłowię” się nagrodami. A tu było wysokie wpisowe i niskich lotów organizacja oraz mizerne nagrody.

Poczekaj do przyszłego roku. Jak zmieniaąnagrody na symboliczne wówczas ocenisz z jakich pobudek ludzie tam jeżdżą. Nie byłeś, nie znasz nas, a już wszystko o nas wiesz. Żal Ci d... ściska, że Cię tam nie było i nie mogłeś skosztować przeterminowanych kabanosów?!

Edytowane przez Krab
  • Like 8

A ja jednak nie pojadę, bo wiem, że atmosfery już nie będzie. ....

Wszyscy, których znam też nie jadą i nie piszcie proszę, że pojechałem ''po nagrody ', bo jestem realistą i doskonale zdaję sobie sprawę z kim staję ''w szranki ''.

Powtarzam - na otwarciu usłyszałem ''witamy elitę i kwiat polskiego wędkarstwa ''...-jeśli tak traktuje się ''elitę '' to ja się na to nie piszę!

Spotkam się z kolegami na kanale żerańskim , a w drodze powrotnej wpadnę do mcdonalds, gdzie potraktują mnie jak vip'a

• Like 5

Gość dziki1916

Chyba jednak mamy inne pojęcie o słowie komercja. Dla mnie oznacza to, że dużo płacę i stosownie do tego oczekuję, włącznie z tym, że jako zwycięzca „obłowię” się nagrodami. A tu było wysokie wpisowe i niskich lotów organizacja oraz mizerne nagrody.

Poczekaj do przyszłego roku. Jak zmieniaąnagrody na symboliczne wówczas ocenisz z jakich pobudek ludzie tam jeżdżą. Nie byłeś, nie znasz nas, a już wszystko o nas wiesz. Żal Ci d... ściska, że Cię tam nie było i nie mogłeś skosztować przeterminowanych kabanosów?!

Zal dupe sciska wszystkim malkontentom ktorzy wydali po 1,5 kola i wrocili z niczym a teraz pisza ze pojechali tam dla atmosfery. Komedianci i nic wiecej :)

Zal dupe sciska wszystkim malkontentom ktorzy wydali po 1,5 kola i wrocili z niczym a teraz pisza ze pojechali tam dla atmosfery. Komedianci i nic wiecej :)

Zluzuj Kolego gumę w majtkach, bo widzę, że Ci krew napłynęła nie do tego łba co trzeba. Nie porównuj nas do siebie. Wypraszam sobie nazywanie mnie i moich kolegow komediantami. Nie Twój zasrany interes co robię z uczciwie zarobionymi pieniędzmi. Bez odbioru.

• Like 7

Gość dziki1916

A ja jednak nie pojadę, bo wiem, że atmosfery już nie będzie. ....

Wszyscy, których znam też nie jadą i nie piszcie proszę, że pojechałem ''po nagrody ', bo jestem realistą i doskonale zdaję sobie sprawę z kim staję ''w szranki ''.

Powtarzam - na otwarciu usłyszałem ''witamy elitę i kwiat polskiego wędkarstwa ''...-jeśli tak traktuje się ''elitę '' to ja się na to nie piszę!

Spotkam się z kolegami na kanale żerańskim , a w drodze powrotnej wpadnę do mcdonalds, gdzie potraktują mnie jak vip'a

To po co Cyprys pojechałeś? Spędzić fajnie czas? Za kasę która wydałeś mogłeś jechać w innym terminie gdzie na 100% byś miał większy spokój itd itp za prawdopodobnie mniejsze pieniądze

''Kolego ''@Dziki, nie byłeś, nie widziałeś, nie poczułeś...a teraz wypisujesz bzdury obrażając wszystkich!

Pływałem z kolegą, który za każdym razem miał w ręce sprzęt za 3-4 tysie, a tych sprzętów miał kilka -czy uważasz, że on pojechał po nagrody? Takich ludzi było tam 98%, i dalej uważasz, że przyjechali po nagrody?

Nie dało Tobie do myślenia, że po poprzednich edycjach nie było takich wpisów?

Wpisy i komentarze są dla tego, że poziom imprezy z roku na rok powinien wzrastać, a nie drastycznie spadać.

• Like 2

Gość dziki1916

Zluzuj Kolego gumę w majtkach, bo widzę, że Ci krew napłynęła nie do tego łba co trzeba. Nie porównuj nas do siebie. Wypraszam sobie nazywanie mnie i moich kolegow komediantami. Nie Twój zasrany interes co robię z uczciwie zarobionymi pieniędzmi. Bez odbioru.

Krew to chyba tobie bije komediancie po wydarzeniach które miały miejsce - bajki o jechaniu tam dla atmosfery wędkarskiego święta opowiadaj swoim kolegom

Spoko Cyprys - odpowiedz w takim razie po co tam pojechałeś???

Edytowane przez dziki1916

Wygrać łódź i ukraść ręcznik i mydło z hotelu! -takiej odpowiedzi oczekiwałes?

Mam nadzieje, że Cię satysfakcjonuje.

Zniszczyłes wątek o zegrzu swoimi wpisami, bez jakichkolwiek dowodów w postaci zdjęć, a teraz próbujesz zrobić z kolegów ''pazernych komediantów ''...

Ja na tym już kończę, bo będzie to trwać w nieskończoność.

• Like 8

Gość dziki1916

Myslę że przyszedł czas podsumowania ten zerowej dyskusji z ludzmi którzy boją się szczerości i mówienia prawdy:

Po pierwsze Cypis myślałem że trochę zmądrzałeś ale niestety się pomyliłem. Piszesz o atmosferze gdzie w uwagach zaznacza ze bakisty nie były sprawdzane a ludzie wcześniej trenowali? To jest ta wyśmienita atmosfera - nie wiem jak łowiłeś skoro przed oczami miałeś te bakisty wypełnione rybami które punktują a na zadane pytanie po co tam pojechałeś nie umiesz rzeczowo odpowiedzieć. Chyba po to żeby zobaczyć sprzęt kolegi za 4 koła - szacun.

Po drugie brednie o jechaniu tam dla atmosfery naprawdę panowie - szacunek za wasze poczucie humoru. Widać że po takiej fali krytyki atmosfera była wyśmienita. Krab jeszcze nie ochłonął - nie wiem czy da radę się pozbierać bo widać mocno go emocje roznoszą

Po trzecie nikogo nie obraziłem, jeżeli ktoś się poczuł urażony to przepraszam ale poziom hipokryzji niektórych użytkowników jest ogromny i przekracza wszelkie granice

Wystarczyło napisać że każdy kto był z tego forum się nastawił na świetne nagrody a nie gadać głupoty że to drugorzędna sprawa - zawody to rywalizacja więc to zupełnie normalne ale jak widać niektórzy pojechali tam poprostuj dla świetnej atmosfery :)

Nie sam GFS - imprez przybywa, był Manyfik, Bedzie Crazy - konkurencja rośnie :)

Ludzie którzy nie są użytkownikami tego forum mówią zgodnie - o ile zawody będą będziemy w 2019 bo było świetnie - pozdro Malkontenci :)

Pozdrawiam :)

Edytowane przez dziki1916

Każdy po cichu liczy na wygraną, ale tak naprawdę większość zawodników ma dobre łodzie, echosondy i na pewno nie pojechali tam,z nastawieniem,że musi się wyjazd zwrócić, czy muszą najeść się do syta. Była to dobra okazja do spotkania ze znajomymi,do zabawy, ale do dobrej biesiady stoły muszą być pełne. Nie mówię to o jakiś kawiorach, szampanach, itp. Wystarczą podstawowe rzeczy, których nie było! Każdy wspomina pierwszą edycję na której było wszystko. Z każdym rokiem jest już tylko słabiej. Ludzie chcą takich imprez, są w stanie zapłacić wysokie wpisowe i mam nadzieję,że pojawi się ktoś mądry kto to rozumie i zorganizuje dobre zawody.

Edytowane przez golenia
  • Like 9