Robert Crocker Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Chłopie radzę Ci ochłonąć i nie wkładać w moje usta słów, których nigdy nie wypowiedziałem. Artura pisał o tym, że w międzyczasie sprzedawane są okonie wyciągane z tych siatek. Ja odesłałem forumowiczów na FB do ludzi, którzy na Dadaju są bardzo często i w temacie tego jeziora oraz wszelkich odłowów mają wiedzę z 1 ręki. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Mróz Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Dzień dobry po przerwie. Tradycyjnie już, jak co roku, przełom maja i czerwca to czas na moje wędkowanie na naszym Dadaju. Koledzy napiszcie proszę co tam w tym roku w wodzie "piszczy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Też jestem ciekaw. Słyszałem tylko że na sąsiednich jeziorach rybacy na jesieni i na wiosnę ładnie połowili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Została zamierzona mamuśka ponad metr, oraz okonie powyżej pół metra.Nie moje, żeby zaraz nie było pytań dziwnych treści. Edytowane 24 Maja 2020 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Szukam miłej osoby, która wypożyczy mi łódeczkę z wiosłami na kilka dni (3,4) między 17 a 21 czerwca. Jak to mówią zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Koledzy już łowili ładne okonie kilka tygodni temu. Stoisz cierpliwie na górce i czekasz kiedy zaczną brać ... ot wskazówka. Ale im się sprawdzała. Co do pajków to ja byłem 2 razy i nic powyżej 65 cm nie miałem. Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 No co Panowie znad Dadaja? Nikt nie ma ochoty przytulić paru banknotów czy też wciąż szalejecie swoimi łajbami po wodzie wyciągając 40-taka za 50-takiem??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Bart Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam gościniec Pod Dębami wypożycza łódki do wyboru wiosła lub silnik spalinowy dodatkowo przy plaży jest wypożyczalnia bez problemu też można wypożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 https://www.bip.ires.pl/gfx/biskupiec/files/uchwaly/2020/DOC220720-22072020115426_128.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 https://www.bip.ires.pl/gfx/biskupiec/files/uchwaly/2020/DOC220720-22072020115426_128.pdfA raptem kilka lat temu mówiłeś, że to niemożliwe.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ty najlepiej pamiętasz co mówiłem kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ty najlepiej pamiętasz co mówiłem kilka lat temu Oj tak. Pamiętam doskonale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Dobrze i źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ciekawe, jak zwykle będą zadowoleni i Ci drudzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 A pytanie z innej beczki - jak w tej chwili na Dadaju z okoniem? Warto się wybrać na początku sierpnia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Przepraszam, ale mam pytanie doprecyzowujące: na szym polegają te ograniczenia, bo z tego pisma kompletnie nie wynika nic, oprócz tego że wprowadzono ograniczenia Czy ja czego nie doczytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Tłustym drukiem pod datą. Tzw. tytuł pisma. Wysłane z mojego J9210 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Tłustym drukiem pod datą.Tzw. tytuł pisma. Wysłane z mojego J9210 przy użyciu TapatalkaChyba z ciekawości zapytam jutro w biurze Rady Miasta na czym owe "ograniczenia używania" polegają, bo ni groma nie wynika to z pisma.Widzę kiedy obowiązują wspomniane ograniczenia oraz w jakich godzinach. Chyba, ze jest jakaś lista dodatkowo której nie widze albo mój czytnik pdf nie otwieraNie będę zgadywać że jest całkowity zakaz używania silników spalinowych, bo równie dobrze może być zakaz używania silników o mocy większej niż 100 koni Edytowane 28 Lipca 2020 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Zakaz to zakaz. Wszelkie spaliny w określonych porach. Rano dzida, potem długo elektryk, powrót wieczorem znów dzida. Napisz co Ci odpowiedzieli. Wysłane z mojego J9210 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lipca 2020 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Piotrek, ja wiem że czepliwie i nie do Ciebie Tam nie ma że wprowadzają zakaz, tylko że wprowadzjają ograniczenia i zapomnieli wymienić na czym polegają owe ograniczenia.Jedno słowo w pkt 1 i byłoby po sprawie. A że lubię takie babole prawne, to jutro do nich napisze maila lub zadzwonię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Dano jest tam na czym polegają. Ograniczenia używania jednostek z napędem motorowym-spalinowym od.. do. Ogólnie to jest lipa między 8 a 11 to są tylko 3h łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mons Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Pismo jest ok. Tylko mi osobiście nie pasuje podpis i pieczątka. Zawsze mi się wydawało że wyznaczenie "strefy ciszy" to działka powiat-starosta. Co ma samorząd do wody której właścicielem jest skarb państwa? Chyba się pani przewodnicząca trochę rozpędziła w swoich uprawnieniach. Ale może ja jestem niedoinformowany Edytowane 28 Lipca 2020 przez mons Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 To jest uchwała rady miejskiej która trafiła lub dopiero trafi do Wojewody, który może ale nie musi ogłosić w dzienniku Urzędowym i dopiero wtedy po 3 dniach wchodzi w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ja myślę,że to jakaś pomyła. Po co ograniczać między 21 a 8 rano?? Wędkować i tak nie można po zmroku, a skutery nie mogą pływać bo nie mają oświetlenia nawigacyjnego. Czy mają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 A pytanie z innej beczki - jak w tej chwili na Dadaju z okoniem? Warto się wybrać na początku sierpnia?W weekend byly zawody to okon calkiem niezle. 50 nie bylo ale 45 sie trafialy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi