Pietruk Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Koledzy bliżej wody, jak z pokrywą lodową na jeziorze Dadaj?Może ktoś podzieli się wiedzą. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Jak z pokrywą, której brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam, odświeżę pytanie...... Czy ktoś chciałby się podzielić jakąś dobrą mapą może nawet z zaznaczonymi miejscówkami na j. Dadaj?? Mam zamiar wybrać się nad te jezioro w tym roku z kumplem i naszymi kobietami żeby trochę odpocząć i połowić szczupaka czy okonia tak sportowo na spining. Może ktoś ma jakieś sprawdzone przynęty, które może polecić, fajnie by było coś połowić Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) W lewo i potem prosto za wyspą ... Edytowane 13 Lutego 2018 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Trochę się formuła zmieniła...będzie ciekawie.http://fishingseries.pl/regulamin/ Edytowane 13 Lutego 2018 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Trochę bardzo Mi się podoba.Będę, zobaczę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Widzę rękę Pana Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 W lewo i potem prosto za wyspą ... A to nie jest przypadkiem mapka działań wojennych z 1945? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wygląda jakby Gmoch rysował taktykę na zawody 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Trochę bardzo Mi się podoba.Będę, zobaczę.Mi też będzie dane połowić w tak zacnym gronie...Do zobaczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Mi też będzie dane połowić w tak zacnym gronie...Do zobaczenia.To będzie nas więcej Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Formuła z roku ubiegłego mi się podobała... Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu w tym roku, wygląda ciekawie. Na duży + brak sektorów Tylko teraz trzeba większy silniczek założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Brak sektorów to będą wyścigi . Pokój zarezerwowany ten sam co w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Jakby ktoś z obecnych na forum był zapisany na garmina ale z jakiegos powodu nie moze jednak wystartować , proszę o kontakt , chętnie przejmę numerek startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wpisz się na rezerwową bo zawsze ktoś odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wpisze sie, ale lista rezerwowa rusza dopiero 20 lutego , a podejzewam ze nie jestem jedynym chętnym hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Mi też będzie dane połowić w tak zacnym gronie...Do zobaczenia.Marcin to może zrobimy jakiś "sparing" na Zegrzu przed zawodami bo po zawodach to może z byle kim nie będziesz chciał wejść do łódki;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Piotruś zabrzmiało jak wyzwanie-już się obawiam tej konfrontacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Przegrać z potencjalnym zwycięzcą takiej imprezy to zaszczyt:). Bardziej takie myśli mi chodziły po głowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jak wygląda obecnie sytuacja z lodem na Dadaju, jest bezpieczny? Ktoś coś wie? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Bart Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam w niedzielę byłem na małym Dadaju można chodzić,ale trzeba uważać lód jest miejscami ciężki około 10 cm.Na dużym lepiej nie wchodzić na tafli lodu zalega woda .Nikogo nie widziałem wędkującego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Może ktoś napisać jak obecnie przedstawia się sytuacja z grubością lodu na jeziorze?Było kilka mroźnych nocy i chłodnych dni. Pokrywa lodowa powinna przyrastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Hejka! Byłem wczoraj, lód jest gruby i bezpieczny na całym jeziorze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Mróz Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Podpowiedzcie proszę, wie ktoś kiedy cennik na 2018 r ? i ewentualnie regulamin , jeżeli planowane są jakieś zmiany ?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljotnes Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 http://www.grolsztyn.pl/cennik-licencji.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi