jac72 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam serdecznie.Czy są osoby które poławiają sandacze w Norwegi?Poszukuję sprawdzonych informacji na temat najciekawszych miejsc połowu tej rybki. Niestety w moim regionie bohater tego tematu nie występuje. Ostatnio byliśmy na Vansjo ale łowiliśmy tylko króciaki, więc miło by było dowiedzieć się o innych łowiskach. Między 20 a 22 listopada robimy drugie podejśie na rzece Glomma w okolicach Glennetagen. Na dzień dzisiejszy mamy dwie załogi po trzy osoby. Chętnie spotkamy się z kolegami z regionu Oslo w celu spędzenia wspólnie wolnego czasu.Pozdrawiamjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Chyba najwięcej na temat wie @Migotka - może coś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Napisałem i czekam cierpliwie bo może na rybkach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 W Niestety w moim regionie bohater tego tematu nie występuje. Ostatnio byliśmy na Vansjo ale łowiliśmy tylko króciaki,Jednak występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Oyeren. Byłem,widziałem i wiem że są ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Tak tak kolego. Tak jak napisałem u mnie nie występuje jestem z Bergen . Dlatego szukam kolegów z okręgu Oslo o podanie wiarygodnych i sprawdzonych informacji. Znam kilka tych jezior w których występuje sandacz,ale przydało by się coś bardziej konkretnego. Wyprawy robimy trzy dniowe i z marszu jest niezwykle cięzko wytypować miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 prześli mi numer telefonu to dam ci parę skazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @arturbukowski napisz coś więcej jak to nie poufne miejsca.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Spróbujcie na Akersvannet - moim zdaniem najlepsze sandaczowe łowisko w NorwegiiTak na szybko jakiś filmik :https://www.youtube.com/watch?v=AdjPep-5O2A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie wiem jak teraz ale 5lat tem na Akersvannet jak tam byłem ostatnio to do zatoki ciężko było wpłynć tyle stało samołówek plus siatka. Litwini mieszkający obok robili dobrą robote tam.Ok 2 lat temu były przymiarki aby wprowadzic całkowity zakaz wedkowania na jakiś czas -nie wiem jak to się skończyło.Na Akersvannet tylko elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Hej Krzysiek. Słyszałem że to jezioro w tej chwili jest niedostępne do wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Na Akersvannet byłem pięć razy- ostatni raz przełom lipca i sierpnia 2013.Jak jest obecnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kilka małych sandaczy miałem na Glommie w okolicach Sorumsand ,poniżej elektrowni. Fajne okonie , średni szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To rozumiem że jest jeszcze szansa na sandacza w listopadzie? Bo dostałem informację z wiarygodnego źródła że ciężko o tej porze z namierzeniem tej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 sprobuj na "martwej" Glommie ciekawie sie tam lowi sandacze fladry szczupaki jednym slowem mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jak byś mógł podać więcej szczegółów byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi