samwieszkto Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dla porównania. Cena tej Sakury to ~750zł. Cena Daiwy to ~500zł. ( a z drugiej ręki mogę ją kupić za~400zł)Ale trzeba sprawdzić .Za jakiś czas będę w Warszawie więc może podjadę pooglądać. Ale ktoś w Polsce handlował Sakurą , nawet miałem kiedyś jakiś katalog. Wiecie coś o tym ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Tak jak pisałem powyżej, Abella7 ma Sakury w ciągłej sprzedaży. Można u człowieka pooglądać sprzęt, dostajesz kwit zakupowy więc z gwarancją nie ma najmniejszego problemu. Ja kupiłem u niego cztery wędki, w tym dwie Sakury i nie miałem do tej pory żadnego problemu.Nie mam interesu w tym żeby wychwalać pod niebiosa sprzedawcę ale komentarze na allegro i pozytywy ( a także opinie innych użytkowników tego forum ) przemawiają na jego korzyść.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Miałem 2 daiwy powermesh do 35g i do 28g. W moim odczuciu to te same kije. Ubrane w Fuji alco i dobrze leżący w dłoni uchwyt. Fajne szybkie, sprężyste kije, czułość na nie złym poziomie. Moim zdaniem nie warto wydać na nie 450/500ziko. W tej cenie mozna wyrwać jakąś dobra używkę typu mhc mb843/842. Lub daiwe Black dater z serii generation Black. Ja swoje sprzedałem za nie więcej niż 3 stówki z wysyłką/szt. Edytowane 10 Listopada 2015 przez Patryk1125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Daiwa Generation Black - ktoś używał tą najmocniejszą? Ile real cw ona ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi