Chcialem Was z przyjemnoscia zawiadomic ze po pieciu wyprawach jakie odbylem w tym sezonie jestem bez ryby . Nie byly to dlugie wyprawy tylko takie kilkugodzinne , no i obok mnie ktos cos zawsze zlowil wiec ryby sa . Ja na razie nie . Mialem kilka przytrzyman i prad na plecionce ale nic nie udalo mi sie konkretnie zakonczyc . U Was dlugi weekend wiec wielu z Was na pewno cos zaliczy , tym bardziej ze pozwolili szczuplego wabic . Ja jutro normalnie do pracy wiec zostane latarnia czerwona w tym peletonie . Jestem bardzo ciekawy jak tam Zanderixowi idzie w Szwecyji , chlopakom w Hiszpanii , powinni juz meldowac...przynajmniej oko pociesze
Pytanie
jerry hzs
Chcialem Was z przyjemnoscia
zawiadomic ze po pieciu wyprawach jakie odbylem w tym sezonie jestem bez ryby . Nie byly to dlugie wyprawy tylko takie kilkugodzinne , no i obok mnie ktos cos zawsze zlowil wiec ryby sa . Ja na razie nie . Mialem kilka przytrzyman i prad na plecionce ale nic nie udalo mi sie konkretnie zakonczyc . U Was dlugi weekend wiec wielu z Was na pewno cos zaliczy , tym bardziej ze pozwolili szczuplego wabic . Ja jutro normalnie do pracy wiec zostane latarnia czerwona w tym peletonie . Jestem bardzo ciekawy jak tam Zanderixowi idzie w Szwecyji , chlopakom w Hiszpanii , powinni juz meldowac...przynajmniej oko pociesze
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi