Skocz do zawartości

Zlot Odra Górzyca 13-15 sierpień 2010r. informacje oraz lista chętnych !!!

szpiegu

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie, że się wszystko zaczyna klarować. Jeszcze trzeba studentki z tych słubickich akademików skołować i będzie ful wypas <_< Chociaż to pewnie niemożliwe, a i dostępne tylko dla tych co jeszcze nie podpisali aktu kapitulacji i nie mają na palcu pierścienia mocy.

Fajnie, że się wszystko zaczyna klarować. Jeszcze trzeba studentki z tych słubickich akademików skołować i będzie ful wypas <_< Chociaż to pewnie niemożliwe, a i dostępne tylko dla tych co jeszcze nie podpisali aktu kapitulacji i nie mają na palcu pierścienia mocy.

dawaj krisu dawaj... ja w trakcie mojej EWENTUALNEJ obecnenosci JESZCZE go mial nie bede na palcu

Z punktu widzenia naszego hobby niemanie kobiety wychodzi na plus.

W sensie swobody terminów wyjazdów. Minus taki, że trzeba samemu kotlety na wyprawę smażyć. No i jeszcze te telefony...Co roku jeżdżę z kumplem na szczupaki. Jak jesteśmy na wodzie to ma telefon co 5minut, odnośnie ustawienia jogurtów w lodówce itp. Co nie zmienia faktu, że pod każdym innym względem niemanie kobiety jest do dupy. Ideałem jest kobieta łowiąca ryby, jak dla mnie to najlepiej specjalizująca się w boleniach. Jeszcze nie trafiłem ;)

Nie wiem jak pada w sudetach ale jeśli tak samo jak u mnie to źle to rokuje. Leje czwarty dzień i rzeka duża. Na pewno skutecznie uniemożliwi to łowienie przynajmniej na jakiś czas. A jak tak popada jeszcze dwa trzy dni to znowu będzie powódź.

na razie spokojnie jest :unsure:

Szpiegu, JAZ jak tam z tą wodą? Będą zapasy w błocie? Czy spoko jest i pola nie zalało? A może u was to trzeba jeszcze poczekać aż wyżówka z gór dopłynie.

Jest dobrze, czyli woda zalała główki i to wszystko.

http://www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php - patrz Słubice.

Wygląda to tak:

- 200cm - idealne łowienie z pięknymi przelewami

- 250cm - główki zalane

Teraz jest 280cm, a to oznacza, że woda zalała całkowicie główki aż do nasady, ale ta woda nie zagraża zalania pola pod namioty.

Chciałbym was koledzy spytać o coś. :D

1. Do kiedy ewentualnie muszę się określić że będę?

2. Czy wybiera się ktoś z warszawy i ma ewentualnie miejsce na pokładzie? Albo jedzie ktoś pociągiem z wawy czy PKS-em? Samemu tak przez Polskę to nudno :D

Ad.1 Lista jest cały czas luźna, nie zobowiązuje do niczego, bo nie ma pobierania opłat za imprezę (zakwaterowanie, wyżywienie, inne prezenty), bo robimy to lajtowo, żeby ograniczyć wydatki do minimum. Zawsze dodatkowe opłaty robiły jakąś barierę wyjazdową, przecież trzeba przeliczyć wydatek na paliwo, opłata za wędkowanie w innym okręgu. Przypominam, że opłatę za wędkowanie w naszym okręgu, wpłacacie na miejscu.