Durzy Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cześć,Łowił ktoś, kiedyś na te jerki? Może jakieś przemyślenia lub wnioski na ich temat?Kupiłem dwa z ciekawości, wyglądają zachęcająco (dla mnie).Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Cześć Andrzej Kupiłeś w Złotym Karasiu?Jaka waga? Długość/Kiedy je wypróbujesz?Przemyślenia: fajne kolory jesienne, "bykowaty tułów"- sugerujący szeroką pracę, Trzeba je przetestować. PozdrawiamAlek Edytowane 2 Listopada 2015 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie w Karasiu, na Allegro.Mają 12 cm, ważą 73,5 g. Tonące.W rym roku już pewnie na nie nie połowię poczekają do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Używałem tego pierwszego od góry "leszcza" Co prawda woda nie wydała ryby ale praca bardzo ciekawa. Szeroka jak by ospała. Ładnie buja w opadzie. Na wiosenną wodę 2-3m może być skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi