mirat Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich będąc na urlopie nad Sanem postanowiłem połowić na os w dniach jak w temacie. Jako że ze mnie początkujący muszkarz chęte spotkał bym się z bardziej doświadczonymi kolegami. Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich będąc na urlopie nad Sanem postanowiłem połowić na os w dniach jak w temacie. Jako że ze mnie początkujący muszkarz chęte spotkał bym się z bardziej doświadczonymi kolegami. Pozdrawiam Mirek.Miruś, to masz dłuugi urlop. Całe dwa dni. Będzi Ci się dłuzył niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Nie nie Waldu to wygląda zdecydowanie lepiej na urlopie jestem ok 10-11 dni trochę na Sanie trochę nad Duanajcem ale na wędkowanie od świtu do zmierzchu to wybrałem te dni. Trochę trzeba poświęcić żonie. I tak jestem szczęśliwy że ją na taki wyjazd namówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi