wobler129 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam pytanie - myślę o kupnie jakiejś kamerki - tak by filmować cały wędkarski wypad np. 4h. Szukałem po necie, są kamerki za 50zł, ale trzymają po 1-1,5h i padają. Go Pro ma za to dużą cenę... Można coś sensownego dostać za sensowne pieniądze? Kupując w USA ile trzeba wydać za Go Pro - i czy kupując warto dokładać do Go Pro Hero 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 do kamerki dokupić trzeba zawsze troszkę drobiazgów...sam się łapię na tym ,że co chwile oglądam nowe akcesoria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jakie drobiazgi? Jeśli chcę ją mieć tylko na głowie bądź ramieniu to chyba nic nie potrzebuję? Możecie powiedzieć coś o cenach w USA - znajdywałem oferty 250$ i free shipping? Jak w sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Spróbuj Kodaka ZX5. Tylko musisz dokupić ten trójnóg i coś tam jeszcze. Zwróć uwagę co sie dzieje w 44 sekundzie drugiego filmu. Dostrzegasz?Na trzecim filmie też to to widać - ale nie rusza się. Daje radę . Moje filmiki: Coś podwodnego z dzieciakami też się znajdzie. Edytowane 6 Października 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Mam taką małą kamerkę ale one się nie nadają do wędkarskich celów na małej łodzi. Efekt jest np. taki: A ja chcę widzieć tak jakby moimi oczami - tzn. przed siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) to co na pewno musisz dokupić do zestawu: - Karta pamięci SD - sugeruje 32GB, (około 6h filmowania) - ze 2 dodatkowe bateryjki(jedna starcza na ok 2 h) (ja używam zamienników wasabi są w komplecie ze sprytną ładowarką) jakieś15$ Edytowane 7 Października 2012 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) a wsołoneczne dni przydałby się jakiś filtr (9$) np: [media]http://www.youtube.com/watch?v=yxzM-LNhMAk Edytowane 7 Października 2012 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Faktycznie nie myślałem o tego typu rzeczach. Dziękuję za naprowadzenie. A wspomnisz coś jeszcze o cenie? Jak w stacjonarnych sklepach za granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B005WY3TMA/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1349644588&sr=8-2&condition=used Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 za bardzo nie ma się co zepsuć ,a soczewkę która się rysuje można wymienić, więc zaoszczędzisz troszkę jak kupisz używaną link powyżej z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 właśnie zanabyłem najtańszy mode firmy contour.http://contour.com/products/contour-roamjestem zadowolony. nie ma żadnych wodotrysków, ale kupujemy i od razu zabieramy na ryby.maksymalnie prosta w obsłudze, mała, lekka i poręcznacena też niezła. poniżej filmik. zważywszy na naprawdę kiepskie warunki świetlne to nie jest źle.(dziś był naprawdę ciemy i ponury dzień)myślę że przy normalnej pogodzie będzie dużo lepiej.zapłaciłem 160euro.pozdrówka http://www.youtube.com/watch?v=LUfKJjSwBWE&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Kamerka OK ale Ty po złej stronie jeździsz Za to kajak miodzio jest Edytowane 8 Października 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jakoś zadowalająca, mi te filmiki będą potrzebne na youtube, jako pamiątki Więc ten Contour - dużo tańszy od GoPro - wydaje się sensowniejszy?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ja natomiast zhakowałem mojego contoura do 60klatek na sek :-)zupełnie nieźle, więc teraz wolne akcje bez problemu :-)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 dla lubiących różnorodnośc https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150253816719990&set=a.150776754989.25888.48192924989&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 hero2 i też szczupaczek :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 contour roam pod wodą http://www.youtube.com/watch?v=BlW78gQmvLI&list=HL1351021282&feature=mh_lolz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Wow nieźle, a ja się cykałem pchać ją pod wodę... Chyba spróbuję. Chociaż tutejsza woda niczym zupa... ogórkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Tak się właśnie zastanawiam a'propo tej wody zupy... Peresada czy kręciłeś go w którymś z kanałów lub w super przejrzystym jeziorze bo moje podwodne ujęcia są żółtawe. Wiem, że ma to związek z tradycyjnie brunatnym odcieniem tutejszej wody ale przez Twoje wideo mam zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Pojawiła się alternatywa dla Go pro, czyli Sony Action Cam HDR-AS10 i HDR-AS15., Ceny podobne do Go pro a jakość no tu niestety nic nie mogę opisać ale są już porównania.Sony vs Go pro Edytowane 12 Grudnia 2012 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sony ze stabilizacją i wifi bije hero jakośc szkieł Carla też nie dościgniona. Chyba będzie trzeba zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dla mnie alternatywą gopro2 jest gopro3 black Poręczność i prostota obsługi , zresztą 2-jka na stanie , z wędkarskiego punktu widzenia rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 właśnie zanabyłem najtańszy mode firmy contour.http://contour.com/products/contour-roamjestem zadowolony. nie ma żadnych wodotrysków, ale kupujemy i od razu zabieramy na ryby.maksymalnie prosta w obsłudze, mała, lekka i poręcznacena też niezła. poniżej filmik. zważywszy na naprawdę kiepskie warunki świetlne to nie jest źle.(dziś był naprawdę ciemy i ponury dzień)myślę że przy normalnej pogodzie będzie dużo lepiej.zapłaciłem 160euro.masz contour roam czy roam 2?pytam bo na ebayu roam2 stoi 190$+wysylka a hero2 202$+wysylka wiec roznicy praktycznie nie ma (wysylka drozsza niz roznica w cenie pewnie).Spodobalo mi sie za to, ze nie zakrzywia na bokach obrazu tak jak hero2 (ale pewnie hero2 bedzie mialo szerszy kat dzialania?) hmm a moze tylko dokupie battery packa + wymysle jakies mocowanie oparte o gwint do stojaka do ft3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi