gutekjelonki Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Aaa znaczy takie "wiem, ale nie powiem" Ja w swojej kamerce używałem wi-fi do tego, by ustawić równo kamerkę kręcąc z głowy. Mam opcje ustawień kamerki przez telefon, ale nie korzystam z tego. Mi się przydaje, bo w moim Lamaxie nie mam mam dźwięku przy uruchamianiu nagrywania z przycisku. Włączając kamerkę z telefonu, mam pewność, że aktualnie się wszystko nagrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Gdyby to wifi miało duży zasięg to było by przydatne i to bardzo, niestety zasięg jest marny to jak dla mnie się nie nadaje. Co do ustawiania kąta kamery na szelkach czy tej opasce na głowe to wszystko w praniu wychodzi. Po kilku wypadach już automatycznie się tak kamerke ustawia że jest wsio ok. Tyle ode mnie. PS: Zasięg na wifi kończy się po 10 m z małym plusem, z tego co widziałem po testach. W domowych warunkach może się do czegoś przydać i znaleźć zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Obiecany filmik od kumpla z eken 9. Wg mnie SJCAM lepsze. Widać że dalszy plan ma wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dzięki kolego za filmik z tego Ekena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A ja polecę od siebie Xiaomi YI! Posiadam od grudnia i juz trochę udało mi się nakręcić Jakość mega jak za te pieniądze, nawet w FHD bo ma ona możliwość nagrywania w 2K 2K jeszcze nie testowałem, tak jakoś wyszło Może dziś mi się uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A ja polecę od siebie Xiaomi YI! Posiadam od grudnia i juz trochę udało mi się nakręcić Jakość mega jak za te pieniądze, nawet w FHD bo ma ona możliwość nagrywania w 2K 2K jeszcze nie testowałem, tak jakoś wyszło Może dziś mi się uda podrzuć jakiś filmik tutaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nagrywa fajnie fajnie, na youtube jest sporo testów. Cena wyższa niż sj 4000, ale może i warto. Akcesoriów z tego co widzę sporo mniej, chyba że się myle lub nie na tą stronę patrze co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ale akcesoria przecież są uniwersalne A baterie dodatkowe, obudowę wodoszczelną i kilka innych gratów zamawiałem na geatbest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja mogę polecić, już podawaną tutaj na forum kiedyś stronkę : https://mitoya.pl Jak coś jest mi potrzebne to właśnie tam się zaopatruje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 wi-fi w kamerce jest przydatne i to nawet bardzo. Jedyny minus, to szybciej wyczerpuje się bateria i trzeba korzystać z zapasowych. Ja używam kamerek sony i mogę sterować je przy pomocy "zegarka", kóry mam założony na ręce. Jeśli kamerka jest ustawiona w jakiejś odległości od wędkarza (np. po drugiej stronie łódki, czy na np. ustawiamy kamerkę na brzegu w pewnej odległości od wędkarza), to sterowanie (przede wszystkim włączanie, wyłaczanie, kadrowanie) na doległość jest dużym udogodneiniem. Często jak zapinam rybę, a nie mam akurat włączonej kamery, to wystarczy króki ruch i mam nagrany w zasadzie cały hol. Wi-fi nie jest oczywiście niezbędne, ale zdecydowanie przydatne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Panowie czy ktoś wie coś o takiej kamerce ??SJ9000?? Kumpel mnie dzisiaj zaskoczyl i sie mnie pyta czy jest dobra i warto zamawiac ? SJ9000 4K Ultrahttp://s.aliexpress.com/VBnYBJzE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zapewne nie jest to oryginalna kamerka sjcam, bo na org stronie nie ma takiego modelu. Czyli jakaś chińszczyzna. Ciężko powiedzieć czy warto/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 zakupiłem jeszcze coś takiego, może sie komuś przyda link http://www.ebay.com/itm/171738517653?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jak się bawić to się bawić . Zamówiłem full opcję SJCAM SJ4000 + z wifi za 385 zł. Tylko aby podatków nie dowalili. Ryzyk-fizyk. 2K, 1080P/60 Fps , WiFi i takie tam. GEARBEST. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Hollywood zawsze szukają nowych talentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Jak się bawić to się bawić . Zamówiłem full opcję SJCAM SJ4000 + z wifi za 385 zł. Tylko aby podatków nie dowalili. Ryzyk-fizyk.2K, 1080P/60 Fps , WiFi i takie tam.GEARBEST.Domów sobie odrazu uchwyt na głowę, bo w standardzie nie ma... A te 1080/60 fps to mocno z przymrużeniem oka:)Jednak ja jestem zadowolony z tej zabawki Edytowane 22 Marca 2016 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeżeli jest to sj 4000 "+" to posiada normalne nagrywanie w 60 fps. To zwykła sj 4000 (bez "+" plusa) niby ma opcje nagrywania w 60 fps ale nie daje to pożądanego rezultatu. Ot chwyt marketingowy co by lepiej się sprzedało. sj4000 + https://www.youtube.com/watch?v=uM_mYbyZH04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak się bawić to się bawić . Zamówiłem full opcję SJCAM SJ4000 + z wifi za 385 zł. Tylko aby podatków nie dowalili. Ryzyk-fizyk.2K, 1080P/60 Fps , WiFi i takie tam.GEARBEST. no to przepłaciłeśhttp://www.euro.com.pl/kamery-sportowe/tracer-explore-sj-4000.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 SjCam i tracer explore sj 4000 to nie są te same kamery, to takie zauberowate wśród kamerek sportowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 To dwie różne kamery są Ta z ERŁO jest bez plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 ok, myślałem że ten plus to co innego w takim razie http://www.euro.com.pl/kamery-sportowe/tracer-explore-sj-4060-wifi.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Obserwuje tema i chyba skusze sie na ta 4 z +. Kolego MATIG jak jest z wykonczeniem tych kamerek? Jaki to jest material ?jakiś gumo podobny czy plastik? Konstrukcja w miare solidna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Obserwuje tema i chyba skusze sie na ta 4 z +. Kolego MATIG jak jest z wykonczeniem tych kamerek? Jaki to jest material ?jakiś gumo podobny czy plastik? Konstrukcja w miare solidna? Plastik raczej, po bokach jest taki chropowaty plastikowo jakiś materiał, ale pewnie się trzyma. Co do solidności to ze dwa razy mi spadła i nic się nie stało. Ale wiadomo jak spadnie na obiektyw to po ptokach. Raczej nie poleciłbym tego tracera, lepiej zapłacić ciut więcej a mieć oryginał z dobrym chipem i obiektywem. http://sjcam-poland.com/glowna/56-kamera-sjcam-sj4000-plus.html Cena sporo większa, ale jest pewność że bierzemy oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Dzięki za odpowiedź! Na pewno będę szukał oryginału. Myślałem , że są robione z czegoś gumo podobnego aby chociaż w dotyku było przyjemne ale za taką cenę to i tak świetny sprzęt. Link poniżej pokazuje film w jak dla mnie świetnej jakości, pisałem do autora czego używa ale bez odpowiedzi tak samo jak nie mogę jej znaleźć a komentarzach , bo pytanie o kamerkę pojawiało się kilkakrotnie , no cóż zostanę póki co przy sj4000+. Kolego godski - kiedy się spodziewasz kuriera ? Edytowane 22 Marca 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Może komuś się przyda : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi