wojciiech Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dzięki za link, niestety u nich brak na stanie. Jak rozumiem - kupując taki zestaw muszę dokupić tylko uchwyt (głowa/klatka/wysięgnik) i kartę pamięci? Cała reszta jest w zestawie? Jak ładuje się tę kamerę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dzięki za link, niestety u nich brak na stanie. Jak rozumiem - kupując taki zestaw muszę dokupić tylko uchwyt (głowa/klatka/wysięgnik) i kartę pamięci? Cała reszta jest w zestawie? Jak ładuje się tę kamerę? Tak musisz dokupić uchwyt jakieś szelki na klate lub opaskę na głowę która posiada uchwyt na zamocowanie kamerki. Akcesoria w zestawie wystarczą w zupełności do odpowiedniego ustawienia sobie kamerki na szelkach itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dzięki za link, niestety u nich brak na stanie. Jak rozumiem - kupując taki zestaw muszę dokupić tylko uchwyt (głowa/klatka/wysięgnik) i kartę pamięci? Cała reszta jest w zestawie? Jak ładuje się tę kamerę?kamerę ładujesz kablem USB lub kupujesz oddzielną ładowarkę do baterii np taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Koledzy, muszę pilnie kupić SJCAM SJ4000. Znacie jakiś godny polecenia sklep? Nie jestem zbyt biegły w tej tematyce, a nie chciałbym kupić podróbki, zależy mi na pewnym źródle. Z góry dzięki za pomoc.Sklep sprawdzony, nie tylko przeze mnie. Znajdziesz wszystkie akcesoria. http://m.gearbest.com/action-cameras/pp_81588.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jest na jerku obecnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jak komuś zabraknie akcesoriów, złączek itd, itp. to polecam zajrzeć tutaj : https://mitoya.pl/217-akcesoria-do-kamer-sportowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A ja polecam ten sklep http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=43149017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Panowie czy ktoś bawił się , ma tą kamerkę??? https://ellektropoint.pl/pl/p/Kamera-Sportowa-SLIM-4K-ORLLO-eXtreme-X3-32GB/1196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Czy do sjcam z wifi można dokupić pilota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeżeli chodzi Ci o foty ze statywu to ja robię inaczej włączam opcję żeby kamera cykała co 5 sek i ustawiam się z rybą. Po 15 - 20 sek mam już 3-4 foty i po sprawie Dzięki temu pilot jest niepotrzebny. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Czy do sjcam z wifi można dokupić pilota ?Do M20 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ze statywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Kup sam statyw. I nie baw się w piloty chyba że do lustra Włączasz tę opcję co napisałem i chwytasz rybę pewnie bez plączącego się w palcach pilota a pstryknięcia kamery słychać doskonale. W międzyczasie obracasz sobie rybę pod różnymi kątami bez potrzeby wciskania przycisku w pilocie. Wszystko trwa max 30sek i ryba jest w wodzie Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 ja tam wolę oglądać krótkie filmiki "prezentacyjne" 30-45s, co z takiego "statywu" na pewno fajnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 California Access 4K CA2001 a moze cos takiego ????? sam sie nad tym zastanawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Fotka z sj cam M20 . Dzień deszczowy , pochmurny . Po szybkiej obróbce w windows10 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak na kamerkę, bardzo przyzwoicie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak na kamerkę, bardzo przyzwoicie to wygląda Leń jestem i nie mam dobrego programu do obróbki . Myslę , że z takowym byłoby znacznie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Postawiłem kamerkę na dnie iii...https://youtu.be/y4c6l4oW3I0 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 A ja postawiłem na dnie plecaka Droga naprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Panowie tu zapytam ,jest jakis prosty program ktorym mozna powycinać ,pokleić filmik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Panowie wiecie Jak połaczyc 4 go pro 3+ ze soba zeby po wcisnieciu guzika na pilocie wszystkie nagrywały ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 https://www.donya.jp/item/74158.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Panowie tu zapytam ,jest jakis prosty program ktorym mozna powycinać ,pokleić filmik??Windows Movie Maker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Nowe kamerki SJCAM SJ6 LEGEND i SJ7 STAR, mogą być bardzo ciekawą pozycją na rynku. Niestety trzeba poczekać na testy bo jak narazie bardzo mało tego na youtubie, a jak już coś jest to mało zadowalające. http://sjcamhd.com/sj6-legend/http://sjcamhd.com/shop-m20-sj6-sj7/ Ale zapowiada się obiecująco W obu tych kamerkach sj6 i sj7 dołączane są dodatkowo zewnętrzne mikrofony, to akurat na duży plus Edytowane 28 Września 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi