Skocz do zawartości

Filmiki wędkarskie - wybór kamery

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

uzywa ktoś kamery Eken H9 ??

ciekaw jestem ja się sprawdza bo można za niewielkie pieniądze kupić, testy na youtube są obiecujace...

Moj kolega kupił Ekena, filmował zimą najwięcej.

Dramat to bateria ktora nagrywala 30 minut w ujemnych temperaturach oraz czułość na światło. Gdy było pochmurnie, bez słońca jakosc nagran nie była zadowalająca.

za 

Mam ale mało testów na razie. Brak czasu. Bateria starcza na krótko.

Filmik zrobiony tą kamerką w kiepskich warunkach oswietleniowych:

no nie wiem ale cena przemawia 36USD prawdopodobnie ma 4K i zawsze można dokupić baterię dodatkową 

Edytowane przez Tomek_

4K ma ale 10 klatek na sekundę :lol: , takze uważaj z tym co się wypisuje na opakowaniach w celu zlapania klienta. Jak dla mnie starczy, nie będę czegoś droższego spuszczał na dno jeziora 25m pod wodę.

Za ta cenę nie ma co wymagac czegoś wiecej,

Edytowane przez brzoza

Panowie powiedzcie mi ,która kamera jest lepsza . Rd990 czy ta podróba sjcam sj7000 ? Nie znam się za bardzo , chodzi mi o jakośc nagrywania ? Nie mówię tu o 4k bo zdaje sobie sprawe ze za ta kase to nie możliwe ,ale generalnie o jakość HD tudzież fullhd ? Miałem kiedyś rd990 i powiem szczerze iz jakoś nagrywania byla wystarczająca ..pytanie czy sj7000 bedzie Waszym zdaniem nagrywała lepiej czy też nie ...

• 2 tygodnie później...

Panowie a co powiecie na tę kamerkę:

http://www.x-kom.pl/p/291289-kamera-sportowa-xiaomi-kamera-xiaoyi-yi-action-biala.html#specification

Cena nie najniższa ale zamówiłem zonie ostatnio telefon tej firmy i jakość wykonania jest świetna. Może przełożyłoby się i na kamerkę.

http://www.x-kom.pl/p/291289-kamera-sportowa-xiaomi-kamera-xiaoyi-yi-action-biala.html#specification

Cena nie najniższa ale zamówiłem zonie ostatnio telefon tej firmy i jakość wykonania jest świetna. Może przełożyłoby się i na kamerkę.

Mój kolega ma od maja i chwali. Zrobił tuning mikrofonu i jakość glosu teraz kozak. Ale nie jest to konieczne.

Mozna do niej dokupic baterie 2800mAh i wtedy cieszysz sie dlugim nagrywaniem bez ładowania.

• Like 2

Własnie zastanawiam się i nad tym modelem - odebrałem mante 357  i powiem Wam , że jest tragiczna - jakoś nagrać jest porównywalna z nagraniami nokią 3210  ..po prostu żenada!! Nie polecam nikomu . Czy Waszym zdaniem ta Xiaomi da rade 60fps w full hd ? Da się to oglądać ?

No i zaczyna się przesadzanie w drugą stronę... i to nie pierwszy już raz. Co niektórzy powinni sobie przypomnieć czy 10-15 lat temu też tak bardzo przestrzegali zasady C&R ;) ;) bez odbioru. 

Taaa, ale to było 10-15 lat temu, teraz mamy 2016 i od 11 lat jerkbait.pl w sieci ;)

Bez odbioru :)

• Like 5