M4TYY Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Kolejny filmik z kamerki SJCAM SJ7 STAR, zapowiada się obiecująco, można już zamawiać te kamerki w preorderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 http://allegro.pl/kamera-sportowa-omna-sj7000-4k-120fps-3xaku-pilot-i6347024000.html Ktoś używa tego czegoś ? Da się z tego coś obejrzeć ? Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 uzywa ktoś kamery Eken H9 ??ciekaw jestem ja się sprawdza bo można za niewielkie pieniądze kupić, testy na youtube są obiecujace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 http://allegro.pl/kamera-sportowa-omna-sj7000-4k-120fps-3xaku-pilot-i6347024000.html Ktoś używa tego czegoś ? Da się z tego coś obejrzeć ? Ktoś coś ?podobna do Eken H9 - ciekawe jak się sprawdzaja w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 3 stówy nie dużo ...chyba sprawdzę . Na papierze wygląda całkiem niezle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 uzywa ktoś kamery Eken H9 ??ciekaw jestem ja się sprawdza bo można za niewielkie pieniądze kupić, testy na youtube są obiecujace...Moj kolega kupił Ekena, filmował zimą najwięcej. Dramat to bateria ktora nagrywala 30 minut w ujemnych temperaturach oraz czułość na światło. Gdy było pochmurnie, bez słońca jakosc nagran nie była zadowalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Sony Action Cam FDR-X3000 już w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 uzywa ktoś kamery Eken H9 ??ciekaw jestem ja się sprawdza bo można za niewielkie pieniądze kupić, testy na youtube są obiecujace... Mam ale mało testów na razie. Brak czasu. Bateria starcza na krótko. Filmik zrobiony tą kamerką w kiepskich warunkach oswietleniowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) za Mam ale mało testów na razie. Brak czasu. Bateria starcza na krótko. Filmik zrobiony tą kamerką w kiepskich warunkach oswietleniowych: no nie wiem ale cena przemawia 36USD prawdopodobnie ma 4K i zawsze można dokupić baterię dodatkową Edytowane 10 Listopada 2016 przez Tomek_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) 4K ma ale 10 klatek na sekundę , takze uważaj z tym co się wypisuje na opakowaniach w celu zlapania klienta. Jak dla mnie starczy, nie będę czegoś droższego spuszczał na dno jeziora 25m pod wodę. Za ta cenę nie ma co wymagac czegoś wiecej, Edytowane 10 Listopada 2016 przez brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 tak jest kupię sprawdzę będę wiedział za te pieniądze warto zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 SJ 7000 podobno 4k w 25,klatkach A czy to prawda przekonań sie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Panowie powiedzcie mi ,która kamera jest lepsza . Rd990 czy ta podróba sjcam sj7000 ? Nie znam się za bardzo , chodzi mi o jakośc nagrywania ? Nie mówię tu o 4k bo zdaje sobie sprawe ze za ta kase to nie możliwe ,ale generalnie o jakość HD tudzież fullhd ? Miałem kiedyś rd990 i powiem szczerze iz jakoś nagrywania byla wystarczająca ..pytanie czy sj7000 bedzie Waszym zdaniem nagrywała lepiej czy też nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Zwykła sjcam sj 4000 ORYGINALNA daje radę w 1080p30 fps Ta nowa sjcam sj6 legend też daje radę, tylko cena trochę wyższa., Edytowane 14 Listopada 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Panowie a co powiecie na tę kamerkę: http://www.x-kom.pl/p/291289-kamera-sportowa-xiaomi-kamera-xiaoyi-yi-action-biala.html#specification Cena nie najniższa ale zamówiłem zonie ostatnio telefon tej firmy i jakość wykonania jest świetna. Może przełożyłoby się i na kamerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Panowie a co powiecie na tę kamerkę: http://www.x-kom.pl/p/291289-kamera-sportowa-xiaomi-kamera-xiaoyi-yi-action-biala.html#specification Cena nie najniższa ale zamówiłem zonie ostatnio telefon tej firmy i jakość wykonania jest świetna. Może przełożyłoby się i na kamerkę.Mój kolega ma od maja i chwali. Zrobił tuning mikrofonu i jakość glosu teraz kozak. Ale nie jest to konieczne. Mozna do niej dokupic baterie 2800mAh i wtedy cieszysz sie dlugim nagrywaniem bez ładowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Panowie a co powiecie na tę kamerkę: http://www.x-kom.pl/p/291289-kamera-sportowa-xiaomi-kamera-xiaoyi-yi-action-biala.html#specification Cena nie najniższa ale zamówiłem zonie ostatnio telefon tej firmy i jakość wykonania jest świetna. Może przełożyłoby się i na kamerkę.Własnie zastanawiam się i nad tym modelem - odebrałem mante 357 i powiem Wam , że jest tragiczna - jakoś nagrać jest porównywalna z nagraniami nokią 3210 ..po prostu żenada!! Nie polecam nikomu . Czy Waszym zdaniem ta Xiaomi da rade 60fps w full hd ? Da się to oglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Filmiki kumpla z Xiaomi. Sami zobaczcie jakość. Edytowane 29 Listopada 2016 przez milupa Filmy niezgodne z C&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Filmiki kumpla z Xiaomi. Sami zobaczcie jakość. Daje radę ta camerka Edytowane 28 Listopada 2016 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Filmiki kumpla z Xiaomi. Sami zobaczcie jakość. Kumpla na kamerkę stać, ale na ryby ze sklepu już nie...Szkoda... Edytowane 28 Listopada 2016 przez tpe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Kumpla na kamerkę stać, ale na ryby ze sklepu już nie...Szkoda... No i zaczyna się przesadzanie w drugą stronę... i to nie pierwszy już raz. Co niektórzy powinni sobie przypomnieć czy 10-15 lat temu też tak bardzo przestrzegali zasady C&R ;) bez odbioru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 No i zaczyna się przesadzanie w drugą stronę... i to nie pierwszy już raz. Co niektórzy powinni sobie przypomnieć czy 10-15 lat temu też tak bardzo przestrzegali zasady C&R ;) bez odbioru. Taaa, ale to było 10-15 lat temu, teraz mamy 2016 i od 11 lat jerkbait.pl w sieci Bez odbioru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Kumpla na kamerkę stać, ale na ryby ze sklepu już nie...Szkoda...Daruj sobie! Temat o kamerach tak dla przypomnienia ;-) Edytowane 28 Listopada 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Kamerka daje rade ? Sorry aleStraszne mydło - napis cieżko przeczytać na kiju... mój stary readleaf rd990 z wifi daje troszkę ostrzejszy obraz. Dla mnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 SONY HDR-AS50. Panowie ktoś używał ? jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi