lysy69 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Szkoda że nie ma wi fi. Mam zamiar taką kamerkę umieścić na dnie zbiornika i na jakimś telefonie bezpośrednio oglądać co się tam dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 To kup model z WIFI- 50 zł różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 To kup model z WIFI- 50 zł różnicy.100zł różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) No ja zapłaciłem 349 zł za SJ4000 z WiFi. W oszołomie. Ed Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie mam z Wi-Fi, ale z tego co piszą na Internetach, raczej będzie kiepsko z zasięgiem pod wodą - i tak nie skorzystasz z tego dobrodziejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Dokładnie, też słyszałem że nie da rady złapać zasięgu wifi jak kamerke pod wodą umieścisz. Także lipton. Poza tym ceny są różne jedne niskie drugie wyższe, ale skłaniałbym się do zakupu w pewnym sklepie. Bo te sj 4000 są sprzedawane z dwoma sensorami, jeden jest dużo gorszy od drugiego, cenowo też jest różnica... Edytowane 28 Grudnia 2016 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Z tym WiFi niestety moge potwierdzić... Działa na głębokość ok 0.5 metra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja już zamówiłem akcesoria dodatkowe. Ze statywem to wymyśliłem tak, że będzie monopod podpięty do małpiszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kolejne porównanie, ten Lamax x10 mnie zaskakuje, za cenę połowe niższą otrzymujemy tą samą jakość co gopro godna uwagi kamerka, trzeba zacząć odkładać kase i zmienić w końcu tą sj 4000 na coś innego co by podnieść znacząco jakość filmów. https://www.youtube.com/watch?v=MdgmX_l7EIM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Panowie, biega może ktoś z was z kamerką: "Eken H9R" ??https://www.youtube.com/watch?v=qR59PeDkOIsProsiłbym o opinie i filmiki z rybek jeśli ktoś dysponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 A ja żeby odróżniać się od tych wszystkich pudełek gopropodobnych czekam na dostawę Olympusa TG-Tracker. Cenowo poziom prawie GP5, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Co to sie wyrabia :D Mi się zacina 2k w 30 fps, a co dopiero mówić o 4k w 60 fps https://www.youtube.com/watch?v=ljD8TYMcmqM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Co to sie wyrabia :D Mi się zacina 2k w 30 fps, a co dopiero mówić o 4k w 60 fps https://www.youtube.com/watch?v=ljD8TYMcmqMFilmik usunięty przez użutkownika. Dawaj cos innego o tej kamerce [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Filmik usunięty przez użutkownika. Dawaj cos innego o tej kamerce [emoji6] https://www.youtube.com/watch?v=ffF47AZ6UK4 https://www.yitechnology.com/yi-4k-plus-action-camera PS: Fajny pokaz slajdów u mnie jak włącze ten film w 4k/60p :D Edytowane 11 Stycznia 2017 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kilka fotek z kamerki Lamax x10 Taurus, jak na sportową kamerkę, zdjęcia dają rade 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) No i coś tam zmontowałem Lamax x10 Taurus, pierwszy film w rozdzielczości 1080p / 60 fps. Co do jakości nagrań to jestem bardzo zadowolony. Już 1080p w 60 fps oferuje bardzo dobry jakościowo, ostry, płynny obraz. Wyżej jest już tylko lepiej . Poza tym stabilizacja (EIS) robi mega robotę, szkoda tylko że 2k / 60 fps nie można jej włączyć . Następny film w 2k / 4k pewnie jakoś w tygodniu się ukaże. Pozdro. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kolejny film, tym razem wszystkie materiały użyte w filmie nagrane zostały w rozdzielczości 4k/30 fps. Obraz żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Robi wrażenie. Kamerę kupowałeś w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Robi wrażenie. Kamerę kupowałeś w PL? Tak w PL na allegro. Poza tym jakość rzeczywiście zacna. Nagrałem dzisiaj trochę materiałów w słabym świetle, także coś niedługo też wrzucę Edytowane 18 Stycznia 2017 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 No całkiem nieźle. Chyba czas pożegnać się ze swoim starym Lamaxem i przesiąść się na wyższy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) No poprzednie modele nie mają raczej podejścia do x10 Taurus. Jakość nagrywania tej kamerki jest porównywalna do gopro hero 5 black, są na youtube ze trzy fajne porównania. Linki do nich wrzuciłem do tego tematu o ile się nie mylę. Wycinek (screen) bezpośrednio z nagrania w 4k/30 fps : Edytowane 18 Stycznia 2017 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Youtube znów coś spieprzył, obraz jest ciemniejszy niż surowy wyrenderowany plik... Edytowane 19 Stycznia 2017 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze i naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 pytanie, jak ja mam to "naprawdę" zobaczyć, skoro mój monitor ma rozdzielczość natywną 1920x1200 ? i do tego framerate się sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 pytanie, jak ja mam to "naprawdę" zobaczyć, skoro mój monitor ma rozdzielczość natywną 1920x1200 ? i do tego framerate się sypie Proponuję byś skoncentrował się na czymś innym. Na czym? Na treści. Wtedy a) nie będzie przeszkadzały tobie niedoskonałości sprzętu przyciągniesz do siebie ludzi, którzy będą chcieli odebrać dobrą treść. Zapewniam Ciebie, że dobre video (technicznie) dłużej nie przytrzyma ludzi. Przytrzymuje zawartość - zarówno w filmie jak i w fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi