Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zależy mi głównie na dobrym HD 1080p. Ta kosztuje 270zł z trzema bateriami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zależy mi głównie na dobrym HD 1080p. Ta kosztuje 270zł z trzema bateriami. To jak chcesz, z tego co widzę na internecie to nie podają co tam w środku w niej siedzi ciekawego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 A co kolega powie na Ekan H9? Porównanie z Hero4 poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wracając do pilota do LAMAX X10 dostałem odpowiedz od dystrybutora/producenta: "w chwili obecnej nie posiadamy dostępnego produktu pilot X10 Taurus w sklepie internetowym. W przypadku straty pilota bezprzewodowego LAMAX X10 Taurus prosimy o kontakt. Na pewno Panu pomożemy." Miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Do kolegi dojechała niedawno kamerka wyżej wymieniona EKEN H9, najbardziej kuje w oczy brak stabilizacji obrazututaj luźny filmik ze statywu: Sam o niej myślę, koszt prosto od Chińczyka to około 170zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Eken h9 i kayak fishing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Całkiem możliwie nagrywa ta kamerka. Ale nie mogę jej ani polecić ani odradzić, bo nie użytkowałem jej. Jak już wyżej wspomniałem polecić mogę sj 4000, w cenie do 300 zł, bo ją używałem dość długo do nagrywania filmów wędkarskich. Popatrz na youtube jak nagrywa jedna jak druga i sam zdecyduj . Aczkolwiek jak na pierwszą kamerkę to jedna jak i druga Ci starczy w zupełności. Dodam tylko że sj 4000 nie posiada możliwości nagrywania w 60 fps. Na papierze jest 720p/60 fps aczkolwiek jest to bujda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dla tych którzy jak ja już sie lata nie mogą doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fajny montaż i wartka akcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 A co możecie powiedzieć o ThieEYE i60? Na papierku lepsza od Ekena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) A co możecie powiedzieć o ThieEYE i60? Na papierku lepsza od Ekena. Pewno lepsza bo i droższa.. praktycznie dwa razy tyle kosztuje jak eken. Aczkolwiek w podobnej cenie jak ta i60, lepiej by było kupić sj5000x elite, a to ze względu na gyro, czyli kozacką stabilizację. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) ... Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Zandermasterr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Całkiem możliwie nagrywa ta kamerka. Ale nie mogę jej ani polecić ani odradzić, bo nie użytkowałem jej. Jak już wyżej wspomniałem polecić mogę sj 4000, w cenie do 300 zł, bo ją używałem dość długo do nagrywania filmów wędkarskich. Popatrz na youtube jak nagrywa jedna jak druga i sam zdecyduj . Aczkolwiek jak na pierwszą kamerkę to jedna jak i druga Ci starczy w zupełności. Dodam tylko że sj 4000 nie posiada możliwości nagrywania w 60 fps. Na papierze jest 720p/60 fps aczkolwiek jest to bujda.Matig, a oceń to porównanie. https://youtu.be/MLz4OUJyFkc Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Zandermasterr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Matig, a oceń to porównanie. Eken ma lepsze kolory według mnie. W nagraniu z sjcam za dużo niebieskiego wyłazi, ale to akurat można skorygować dosyć szybko poprzez zmianę ustawień. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Szczerze ciężki wybór, ale chyba jednak postawię na Ekena posiada 1080p 60fps. Co jest oczywiście na plus. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Zandermasterr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Cienko... Materiały nagrane w "4k" na filmie, w ogóle nie wyglądają na 4k.. czyli jest to jedynie 4k interpolowane.. Lepiej w tych pieniądzach zakręcić się koło oryginalnej sj 4000.. Warta uwagi kamerka to coś takiego : http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_575345.html Tylko że trzeba zamawiać z za granicy. Ale w środku to samo co w lamaxie x10 taurus i sj7 star. Czy ta kamerka ma gyro tak jak moja SJCAM 4000+ WiFi ?Coraz bardziej się ku niej skłaniam. Szukam czegoś aby jak najlepiej kręciło w 1080P/60 FPS. 4K czy 2K mi nie potrzebne. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Czy ta kamerka ma gyro tak jak moja SJCAM 4000+ WiFi ?Coraz bardziej się ku niej skłaniam. Szukam czegoś aby jak najlepiej kręciło w 1080P/60 FPS. 4K czy 2K mi nie potrzebne. Ma (EIS) z tego co wyczytałem. Z filmiku poniżej wynika że EIS jest ciut gorszy od gyro, ale i tak daje rade. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Z sensorem Sony IMX078 kamerka za 400zł OMNA SJ5050+ ELITE albo jej mocniejszy brat OMNA SJ5050+ ELITE2 z Sony IMX117 oraz Ambarella A12S75 Real 4K i 1080P 120fps. Za 700zł tej jest sensowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja zakupiłem w ostatnich dniach go pro hero black 5. zobaczymy co to warte, w najbliższym czasie podzielę się z wami jakimiś filmikami:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Mam już swojego lamaxa i musze przyznać ze jakoś bardzo dobra. Pierwszy "zwis" kamery mam już za sobą (znalazłem buga w sofcie) Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Mam już swojego lamaxa i musze przyznać ze jakoś bardzo dobra. Pierwszy "zwis" kamery mam już za sobą (znalazłem buga w sofcie) Hurra! Zapewne te zwiechy są do wyeliminowania, tylko ciekawe kiedy się za to wezmą hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A co możecie powiedzieć o ThieEYE i60? Na papierku lepsza od Ekena. Pewno lepsza bo i droższa.. praktycznie dwa razy tyle kosztuje jak eken. Aczkolwiek w podobnej cenie jak ta i60, lepiej by było kupić sj5000x elite, a to ze względu na gyro, czyli kozacką stabilizację. i60 kosztuje 300 zł z gwarancją. Tania jak barszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 i60 kosztuje 300 zł z gwarancją. Tania jak barszcz. Na zagranicznych stronach może i tak, ja sugerowałem się ceną w Polskim sklepie internetowym który wyświetlił się jako pierwszy bodajże po wpisaniu modelu kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi