wujek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Lepiej wydać raz a dobrze, ja właśnie zmieniłem na Gopro 9 udało się nówkę wyrwać w dobrej cenie. Z 10-tką trochę przegieli cenowo bo poza stabilizacją horyzontu chyba nie ma nic więcej do zaoferowania. W 9 można dokupić obiektyw szerokokątny który ponoć też stabilizuje horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dokladnie raz a dobrze , ja mam Go pro 8 black jest mega , kupilem wychodzac z zasady lepiej zaplacic wiecej i miec cos dobrego (a raczej bardzo dobrego ) niz kupowac 2 razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Od którego modelu Gopro jest dostępna opcja nagrywania 30s wstecz od momentu wciśnięcia przycisku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) w swieta okazalo sie, ze w sklepach w pl jeszcze sie da ustrzelic nowe kamerki sony. I kupilem sobie hdr as 200a (1080 60fps) z pilotem (wyswietlacz z podgladem etc) i 5 letnia (sic!) gwarancja za 6 czy 7 stowek. Byla tez wersja 4k za okolo 1500. teraz po swietach ceny wskoczyly na "poprzedni" pozniom i juz nie ma sensu zupelnie kupowac tych wersji z 4k.Pytanie mam inne: do tej pory nagrywalem tylko w 1080 30fps. Kilka filmikow ostatnio na rybach zrobilem komorka (4k 30fps) i mam wrazenie, ze laptop niewydala (5 letni "gamingowy" z I5 7300, 8gb ramu i dyskiem ssd) znika dzwiek momentami a i obraz lubi skoczyc nawet w krotkich filmikach (nigdy indziej przy niczym co robie nie mialem najmniejszych powodow do narzekania). Zanim moja nowa sony i stara gopro nie wyzina ducha bede uzywal 1080, ale pytanie do ludzi krecacych w 4k: jakies trzeba ultra sprzety by to chodzilo jak trzeba o obrobce nie wspominajac czy to z moim lapkiem cos nie tak? Edytowane 2 Stycznia 2023 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Od którego modelu Gopro jest dostępna opcja nagrywania 30s wstecz od momentu wciśnięcia przycisku?Dobre pytanie, ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 jakiś tani i sprawdzony gimbal do telefonu polecicie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padmix Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Dobre pytanie, ktoś pomoże?Ta opcja jest od modelu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 w swieta okazalo sie, ze w sklepach w pl jeszcze sie da ustrzelic nowe kamerki sony. I kupilem sobie hdr as 200a (1080 60fps) z pilotem (wyswietlacz z podgladem etc) i 5 letnia (sic!) gwarancja za 6 czy 7 stowek. Byla tez wersja 4k za okolo 1500. teraz po swietach ceny wskoczyly na "poprzedni" pozniom i juz nie ma sensu zupelnie kupowac tych wersji z 4k.Pytanie mam inne: do tej pory nagrywalem tylko w 1080 30fps. Kilka filmikow ostatnio na rybach zrobilem komorka (4k 30fps) i mam wrazenie, ze laptop niewydala (5 letni "gamingowy" z I5 7300, 8gb ramu i dyskiem ssd) znika dzwiek momentami a i obraz lubi skoczyc nawet w krotkich filmikach (nigdy indziej przy niczym co robie nie mialem najmniejszych powodow do narzekania). Zanim moja nowa sony i stara gopro nie wyzina ducha bede uzywal 1080, ale pytanie do ludzi krecacych w 4k: jakies trzeba ultra sprzety by to chodzilo jak trzeba o obrobce nie wspominajac czy to z moim lapkiem cos nie tak?Mogę strzelać w płot. Może podstawowa karta graficzna nie daje rady i w panelu musisz przyporządkować aplikacje w ktorej wyświetlasz film do lepszej, tej gejmingowej grafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witajcie.Mam pytanie, poszukuje jakiejś kamerki sportowej która jest tania i ogarnie nagrywanie np. jazdę na nartach.Jak se poradzi na nartach to i w innych sytuacjach mniej ekstremalnych też powinna dać radę. Nie ukrywam że szukam tańszej kamery coś w stylu sjcam sj5000. Czy w tej cenie było by coś lepszego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Mogę strzelać w płot. Może podstawowa karta graficzna nie daje rady i w panelu musisz przyporządkować aplikacje w ktorej wyświetlasz film do lepszej, tej gejmingowej grafy.Ta i nie wiem gdzie to ustawic. wlasnie odpalilem filmik i "dobre" gpu ma 0% zajecia. w ustawieniach windowsa nei znalazlem.... Witajcie.Mam pytanie, poszukuje jakiejś kamerki sportowej która jest tania i ogarnie nagrywanie np. jazdę na nartach.Jak se poradzi na nartach to i w innych sytuacjach mniej ekstremalnych też powinna dać radę. Nie ukrywam że szukam tańszej kamery coś w stylu sjcam sj5000. Czy w tej cenie było by coś lepszego? Pozdrawiamjedna z tych sony o ktorych pisalem w euro rtv? za swoja dalem cos kolo 500pln z gwarancja na 5 lat (praktycznie zwrotem kasy bo juz ich nie robia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Witajcie, Nie bede otwierał nowego wątku więc zapytam tutaj. Jaka jest najlepsza opcja uchwytów do nagrywania Action cam tak aby jak najwięcej bylo widać z pola walki? Aktualnie mam pas na klatce piersiowej ale widzę sporo ludzi używa takich na szyję. Kiedyś mialem na czole ale mało to wygodne. Macie jakis fajny patent? Bo nie ukrywam ze mając go na klacie często są moje ręce na kamerce i zasłaniają no. Branie z powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Ja mocuje kamere na daszku czapki. To juz 4ta kamera i pewnie z 5ta czapka - trzeba wybierax takie z duzym daszkiem i plynna regulacja obwodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Montujesz uchwyt na stale? Nie jest to nie wygodne w sensie ze czapka sie nie zsuwa? Wiadomo ze można dać ciaśniej ale wtedy po czasie boli głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) . Edytowane 2 Lipca przez Biesan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) . Edytowane 2 Lipca przez Biesan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Może tak.. PS. Coś forum szwankuje i powiela posty po kilka razy Edytowane 2 Lipca przez Biesan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Patrzyłem na to własnie ale zamówiłem taki duzy klip który można obracać o 360 stopni wiec mogę nosić przy plecaku czy czapeczce z daszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi