Sandre Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam. Jak w temacie bo nie znam nikogo, a przepluwalem 4 sezony i chcialbym zeby ktos wyczyscil porzadnie moja motorynke sprawdzil impeler czy aby nie do wymiany, podregulowal i takie tam. Oczywiscie zaplace. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A nie lepiej samemu z pomocą kolegów z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandre Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Szczerze nie nam na to czasu. Olej w spodzinie ogarniam sam lecz serwis chcialbym aby ktos wykonal kto na pojecie. Podobno kolo mostu wandy przy jahtclubie jest jakis koles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarekz4 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Adam Łanoszka ul. Grochowa 26A, Kraków. Osobiście korzystałem z tego serwisu i kilku moich kolegów także. Gość zna się na rzeczy i nie zdziera za bardzo.P.S. Nie jest to moja rodzina, ani nie mam udziałów w tej firmie. Telefon znajdziesz w necie, bo Gość ma swoją stronę internetową. Pozdrawiam - Jarek. Edytowane 3 Listopada 2015 przez jarekz4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandre Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dzieki. Bede szukal i dzwonil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert W. Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Adam Lanoszkahttp://motocykle-serwis.eu/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Skontaktuj się z Kolegą @evin. Problemem może być że do Hajnówki kurierem musiałbyś wysłać. Ja to przerobiłem ze swoim Evinridem i na prawdę nie boli :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sandre
Witam. Jak w temacie bo nie znam nikogo, a przepluwalem 4 sezony i chcialbym zeby ktos wyczyscil porzadnie moja motorynke sprawdzil impeler czy aby nie do wymiany, podregulowal i takie tam. Oczywiscie zaplace. Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi