admin Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mam Czytam Jak u Was? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Mechaniczny muszkarz był dla mnie pewnym zaskoczeniem, ale że lubię SF to nawet się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 mi się najbardziej podobał wywiad z Sapkowskim, a najmniej ten mechaniczny wędkarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mechaniczny muszkarz - wielu się podoba, kilku nie, ale do tej pory z relacji w każdej był wymieniany Zależy nam na opisywaniu jak najszerzej pojętego muszkarstwa - więc opowiadania, obrazy, rzeźby też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Zależy nam na opisywaniu jak najszerzej pojętego muszkarstwa - więc opowiadania, obrazy, rzeźby też będą Baaaardzo dobrze. Liczę na to, znając trochę Ciebie Standerus, że odjazd będzie i tym samym będzie coś oryginalnieszego niż inne pozycje na rynku. Muszę przyznać, że z numeru, na numer jest coraz wyżej. Ja jeszcze swoją miętolę i czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 To kiedy ukazuje sie nr 4...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Właśnie schnie, na początku tygodnia wysyłamy pierwsze numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi