pabik Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 witam interesuje mnie porównanie tych dwóch patyków bo stoję przed dylematem kupna , wszelkie info od posiadaczy mile widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Premier będzie sporo wolniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mój Fenwick się już trochę napracował na okoniach więc mogę z czystym sumieniem go polecić. Spadów z niego nie ma, bardzo czuły, praktycznie każde puknięcie w przynętę czuć doskonale. Jedynie co nie podobało mi się z początku to uchwyt - ale po przyzwyczajeniu się do niego - rewelacja. Ciepły, doskonale przenoszący drgania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Premier będzie sporo wolniejszy.To nie premier tylko Panfish , o premierach troszkę wiem a z tymi nie miałem okazji Edytowane 3 Listopada 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) @bigrafi dzięki za info myślę , że jednak wybór padnie na ten model , ale jeszcze się waham ....,a możesz napisać czy powiedzmy 1,5-2 gr i paproszek ładują ten kijek Edytowane 3 Listopada 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Posiadam dwa river runnery do 5 i do 9 gr.Obydwa moim zdaniem opisane prawidłowo choć można im spokojnie dołożyć po dwa ,trzy gramy na górkę.Czułość wydaje mi się lepsza w tym mocniejszym ,ale małe okonki potrafią się od niego odbić(łowię tylko na plecionki).Ten do 5 gr jakby mniej czuły ,ale rzadko kiedy od niego się coś odbija( taki zasysacz).Hol ryb pewny i bardzo przyjemny ,.praktycznie zero spadów ,no i z przyłowem większej ryby też sobie poradzi.I jak Kolega wyżej pisał uchwyt kołowrotka bardzo wygodny. Ps .Żeby nie było za łatwo,to dodam od siebie że odkąd stałem się posiadaczem ltws70lf który posiada jak dla mnie bardzo niewygodny uchwyt,dwa wyżej wymienione fenwicki stoją w szafie.St.croix ma to coś... O panfish nic nIe wiem. Pozdrawiam . Edytowane 3 Listopada 2015 przez Maciej1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi