ezehiel Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam, W ostatnich dniach Warta bardzo ucierpiała tracąc tysiące ryb z powodu zatrucia ekosystemu. Fundacja http://ratujryby.pl/ organizuje zbiórkę pieniędzy na pomoc w odbudowie populacji ryb w Warcie.Wpłać piątaka na szczupakaZwracam się do was z gorącą prośbą abyście wsparli akcje swoimi datkami. Wpłat należy dokonywać na konto nr. 17 1910 1048 2667 7768 8858 0001, tytułem: darowizna na cele statutowe Fundacji 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owczarki Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam, W ostatnich dniach Warta bardzo ucierpiała tracąc tysiące ryb z powodu zatrucia ekosystemu. Fundacja http://ratujryby.pl/ organizuje zbiórkę pieniędzy na pomoc w odbudowie populacji ryb w Warcie.Wpłać piątaka na szczupakaZwracam się do was z gorącą prośbą abyście wsparli akcje swoimi datkami. Wpłat należy dokonywać na konto nr. 17 1910 1048 2667 7768 8858 0001, tytułem: darowizna na cele statutowe Fundacji szczupak_piątak.jpg popieram ,jestem z wami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) poprzyj akcję nie nas każda piątka pomoże odbudować WartęUdostępniajcie proszę tą akcję wszędzie gdzie się da Edytowane 3 Listopada 2015 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A truciciel nie poczuwa się do odpowiedzialności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Idea słuszna.Ale patronat Instytutu Rybactwa Śródlądowego ???I jako misja wpisane "Wpuścić to, co się wyciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owczarki Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) ja też dokładam cegiełkę pomimo że daleko,nie polityka ale działania po tym poznamy czy nasza droga była słuszna.niemam wiele ale 5zł czy ile kto może więcej zaprocentuje w dobrych rękach niż u mnie Edytowane 3 Listopada 2015 przez owczarki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Idea słuszna.Ale patronat Instytutu Rybactwa Śródlądowego ???I jako misja wpisane "Wpuścić to, co się wyciągnęło. Godski, Patronat Naukowy IRŚ Wierzę, że pieniądze o jakie proszę pójdą na ratowanie Warty, więc patronat mnie nie interesuje.Odnośnie jednego z wpisów w misji, brzmi oryginalnie, po polsku, a nie jak wszędzie C&R. Jeżeli chcesz dywagować dalej, przepraszam ale nie mam ochoty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 a PZW robi cos ? czy oni wola znowu podniesc skladki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 a PZW robi cos ? czy oni wola znowu podniesc skladkiPójdź do swojego koła i się zapytaj czy coś z tą katastrofą planujecie. Oczywiste zrozumiałe jest, że brałeś udział w akcji oczyszczania rzeki i brzegów ze zdechłych ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 nie nie bralem udzialu w akcji usuwania zdechlych ryb ale wkurza mnie to ze jak zwykle wedkarze sa zdani tylko na siebie w przywracaniu populacji ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Panowie,rozumiem wasze rozgoryczenie związane z działaniami PZW, domniemanych sprawców, działania Państwa.Chciałbym jednak zauważyć, że tutaj nie jest miejsce na takie dyskusje.Wolałbym aby były posty typu - Poszło.Krytykowaniem organów, kół, związków nie chcę się zajmować.Cel akcji jest prosty - pomóc w odbudowie populacji ryb w Warcie.Chcecie dyskutować nad statusem PZW i ich działania otwórzcie wątek osobny. Przepraszam, że was tak tępię za posty, jednak od tej martyrologii rybostan się nie odbuduje, potrzebne jest działanie. Edytowane 4 Listopada 2015 przez ezehiel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 poszło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Poszło z konkretnym dopiskiem "na odbudowę rybostanu Rzeki Warty". Choć tylę mogę pomóc w tej przykrej sytuacji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Poszło, zachęcam wszystkich do udziału 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 I ja się dołożę.Poszedł piątak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A może zrobić całkowity zakaz połowu i odłowu ryb przez okres 2 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 W sumie pieniądz nie duży, a napewno się przyda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dorzuciłem kilka piątaków... bez 2-3 woblerów jakoś przeżyję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Poszło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Poszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Skromnie bo skromnie ale piątka poszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_poz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 jak kazdy sie dolozy to troszke pieniazkow sie zbierze. poszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Akcja fajna:) Według mnie ludzie którzy żyją ta rzeką, powinni zrobić wszystko żeby truciciel poniósł karę i wypłacił duże pieniądze na odtworzenie rybostanu rzeki jako przestroga dla innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Nic z tego nie będzie, niestety o śledztwie cisza, samorząd zamiata pod dywan... rzeka zatruta i winnych brak, "naród wspaniały, tylko ludzie ..." J.Piłsudski Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi