patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Witam! Chciał bym wam przedstawić wykonane prze ze mnie smużaki. Chętnie wysłucham wszystkich uwag Chciał bym dodać że strugam dopiero od ok. roku i dopiero mam 17 lat także proszę o wyrozumiałość bo cały czas się uczę Edytowane 4 Listopada 2015 przez patzaw26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wyglądają na prawdę bardzo dobrze, zwłaszcza czarne żuki Jakbyś jeszcze jakiś filmik z pracą zmontował to można by coś więcej napisać.Wizualnie- ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jeśli chcesz się uczyć, to znalazłeś odpowiednie miejsce. Już jest fajnie, a będzie jeszcze fajniej Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wyglądają bardzo dobrze, przypuszczam że i również łowią Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dzięki wielkie mogę zrobić filmik tylko na razie nie mam czasu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o łowność: Życiówka 48 cm niestety brak lampy w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Fajowe...jak nam się podobają to i rybom z pewnością też przypadną do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli chcesz się uczyć, to znalazłeś odpowiednie miejsce. Już jest fajnie, a będzie jeszcze fajniej Witaj we własnym wątku A można zmienić nazwę wątku na "Woblery P.Z", ponieważ smużaki to nie jedyne woblery jakie robię i dziękuję bardzo za wątek Edytowane 4 Listopada 2015 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A można zmienić nazwę wątku na "Woblery P.Z", ponieważ smużaki to nie jedyne woblery jakie robię i dziękuję bardzo za wątek Gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 wydaje mi się ,że korpusy żuków pochodzą z portalu aukcyjnego od gościa o nicku suchy, albo jakoś tak więc niewiele to ma do własnoręcznego strugania,ale może się mylę...Jeśli chodzi o kolorki myślę,że będą bardzo łownePowodzenia w dalszym struganiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 ależ skąd, robiłem je w 100% sam a podobne mogą być dlatego, że dużo szperałem i po prostu podpatrywałem już gotowe woblery a ten kształt dosyć przyzwoicie się struga mam jeszcze inne modele woblerów nie tylko kleniowych. Jak się uda to może nawet dziś wrzucę foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Zdjęcia nie odzwierciedlają dobrze woblerów ponieważ raz że fotograf ze mnie nie najlepszy a dwa to jakość aparatu nie jest zbyt duża Boleniowe 7cm Niestety kombinowałem z lakierem i mi się troszkę ze żar :/ Poppery 10cm od 26-31 gram i jeden mniejszy Edytowane 12 Listopada 2015 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Po wielu testach i błędach udało się stworzyć nowe bolenióweczki naprawdę robią robotę. Praca: migotanie i lekkie odbijanie na boki, lusterko w opadzie i barrrrdzo duży zasięg Wielkości 9 cm i 12 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Fajne żuki boleniówki też mi się podobaja bo zwykłe proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Im prościej tym skuteczniej dziękuję za komentarze, bardzo mi na nich zależy ponieważ chcę wiedzieć co mogę poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Film z pracą woblerów (smużaków)przepraszam za jakość ale nigdy nie nagrywałem filmów także nie za bardzo się na tym znam ale pracę widać. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie! Zapraszam do komentowania bardzo mi na nich zależy ponieważ chcę wiedzieć co jest dobre co złe a co można jeszcze udoskonalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Co to za blank ,którym testujesz te smużaki???????????Ps Ładnie smużą, najlepszą opinie dostaniesz jak sprzedaż kilka i każdy na swoich wodach je przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) hahah blank taki ponieważ było -11i nawet nie brałem wędki bo i tak by mi przelotki pozamarzały tak więc postanowiłem z kawałkiem patyka Ale teraz strasznie żałuję że nie robiłem fotek w sezonie bo naprawdę połowiłem dużo kleni w tym skromna życióweczka 47 cm Edytowane 3 Lutego 2016 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Hehe tak też myślałem a jak złapiesz bakcyla o ile już nie złapałeś to tylko będzie lepiej.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 no teraz wybił 1 rok strugania a pomysłów mnóstwo tylko czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Zdjęcia nie odzwierciedlają dobrze woblerów ponieważ raz że fotograf ze mnie nie najlepszy a dwa to jakość aparatu nie jest zbyt duża Boleniowe 7cm Niestety kombinowałem z lakierem i mi się troszkę ze żar :/Fajne Boleniówki Malowałeś puchą w chromie i zareagowała z lakierem?? Edytowane 8 Lutego 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Fajne Boleniówki Malowałeś puchą w chromie i zareagowała z lakierem??Dokładnie tak tylko że to był jeszcze jakiś stary lakier chyba z 7 lat miał bo na sam początek nie kupowałem wtedy jak chodziły to był sukces ale zmieniłem teraz na akrylowego motipa tylko już nie w chromie tylko inny odcień i jest okej Ale mam też chromowego akrylowego motipa tylko jakoś go nie używałem bo ten obecny mi bardziej podchodzi także nie wiem jak by reagował Postaram się wstawić dzisiaj parę boleniówek na pewno będą nieco ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Na samym początku też miałem taką sytuację z chromem i też porzuciłem od razu na rzecz alu i nie żałuję Jeśli chodzi o ten chrom to pewnie 2-3 warstwy bezbarwnego dałyby radę temu zapobiec... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi