Skocz do zawartości

Woblery P.Z

patzaw26

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chciał bym wam przedstawić wykonane prze ze mnie smużaki. Chętnie wysłucham wszystkich uwag :) Chciał bym dodać że strugam dopiero od ok. roku i dopiero mam 17 lat także proszę o wyrozumiałość bo cały czas się uczę ;)

post-60687-0-57080200-1446646112_thumb.jpgpost-60687-0-08840400-1446646123_thumb.jpgpost-60687-0-73447000-1446646142_thumb.jpg

Edytowane przez patzaw26
  • Like 8

Jeśli chcesz się uczyć, to znalazłeś odpowiednie miejsce. Już jest fajnie, a będzie jeszcze fajniej ;)

Witaj we własnym wątku :)

A można zmienić nazwę wątku na "Woblery P.Z", ponieważ smużaki to nie jedyne woblery jakie robię ;) i dziękuję bardzo za wątek :D

Edytowane przez patzaw26

wydaje mi się ,że korpusy żuków pochodzą z portalu aukcyjnego od gościa o nicku suchy, albo jakoś tak więc niewiele to ma do własnoręcznego strugania,ale może się mylę...

Jeśli chodzi o kolorki myślę,że będą bardzo łowne

Powodzenia w dalszym struganiu...

ależ skąd, robiłem je w 100% sam a podobne mogą być dlatego, że dużo szperałem i po prostu podpatrywałem już gotowe woblery a ten kształt dosyć przyzwoicie się struga :) mam jeszcze inne modele woblerów nie tylko kleniowych. Jak się uda to może nawet dziś wrzucę foto ;)

Zdjęcia nie odzwierciedlają dobrze woblerów ponieważ raz że fotograf ze mnie nie najlepszy a dwa to jakość aparatu nie jest zbyt duża ;)

Boleniowe 7cm :) Niestety kombinowałem z lakierem i mi się troszkę ze żar :/

post-60687-0-08697000-1447356379_thumb.jpg

Poppery 10cm od 26-31 gram i jeden mniejszy :P

post-60687-0-82623400-1447356470_thumb.jpg

Edytowane przez patzaw26
  • Like 2

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

hahah blank taki ponieważ było -11i nawet nie brałem wędki bo i tak by mi przelotki pozamarzały tak więc postanowiłem z kawałkiem patyka :) Ale teraz strasznie żałuję że nie robiłem fotek w sezonie bo naprawdę połowiłem dużo kleni w tym skromna życióweczka 47 cm :)

Edytowane przez patzaw26

Zdjęcia nie odzwierciedlają dobrze woblerów ponieważ raz że fotograf ze mnie nie najlepszy a dwa to jakość aparatu nie jest zbyt duża ;)

Boleniowe 7cm :) Niestety kombinowałem z lakierem i mi się troszkę ze żar :/

Fajne Boleniówki :) Malowałeś puchą w chromie i zareagowała z lakierem??

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Fajne Boleniówki :) Malowałeś puchą w chromie i zareagowała z lakierem??

Dokładnie tak tylko że to był jeszcze jakiś stary lakier chyba z 7 lat miał bo na sam początek nie kupowałem wtedy jak chodziły to był sukces :D ale zmieniłem teraz na akrylowego motipa tylko już nie w chromie tylko inny odcień i jest okej :) Ale mam też chromowego akrylowego motipa tylko jakoś go nie używałem bo ten obecny mi bardziej podchodzi także nie wiem jak by reagował :) Postaram się wstawić dzisiaj parę boleniówek na pewno będą nieco ładniejsze :)