patzaw26 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Coś tam się dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Żuki!! Wczoraj jedyny od Ciebie został na drzewie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzisiaj 2:1 dla mnie największy 67cm drugi 50 pare wszystko na moje boleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Pomalowane... tylko wkleić stery i ustawka I 2 boleniówki na szybko bo nie ma czym łowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Boleniówki łowią! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ens Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Cześć Baryłki kolegi robią naprawdę fajne zamieszanie wśród kleni niestety padł mi telefon i zdążyłem zrobić jedno zdjęcie. Ogólnie podczas krótkiego wypadu 4 klenie między 34-47cm z tego 3 skusiły właśnie baryłki .Bardzo fajnie wykonane. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dalej koszą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Mała ławica na wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Mała ławica na wykończeniu Będzie czym nęcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie wiem dlaczego dodając zdjęcia rozdzielczość mi ucieka... Dodam ze robię zdj Iphonem. Na telefonie zdj jest naprawdę przejrzyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Będzie czym nęcić Było w sumie 15 szt ale dwie już poszły dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Idą jak bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Muszę przyznać, iż żuczki kolegi łowne Moje kleniorki bardzo je polubiły, czekam na więcej produkcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Muszę przyznać, iż żuczki kolegi łowne Moje kleniorki bardzo je polubiły, czekam na więcej produkcji Wytestuj te mniejsze żuki też dobrze klenie w nie biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Wytestuj te mniejsze żuki też dobrze klenie w nie biją Kolega akurat miał te mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Kolega akurat miał te mniejsze A to przepraszam, myślałem, że o baryłkach pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Przyznam, że i baryłki bym przetestował Edytowane 27 Września 2016 przez GoLoManoLo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dawno nic nie wstawiałem także czas nadrobić zaległości Udało mi się stworzyć nowego woblerka coś na imitację mrówki. Pierwsze testy przeszły znakomicie także ruszyłem troszkę z produkcją Tradycyjnie zrobiłem też boleniówki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Noo pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 jeszcze zdjęcie od spodu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Te "mrówki" to typowe smużaki czy może pracują delikatnie pod powierzchnią wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Powiedział bym nawet że w 80% pracują pod powierzchnią wody Ogólnie założenie było takie aby uzyskać następujące cechy:-duża lotność-zwiększony czas wynurzenia (tak aby rybka mogła celniej trafić bo wszyscy wiem jak to wygląda jak smużak leży na wodzie)-praca na 5-30 cm Jeżeli się postaramy czyli kij wysoko do góry i delikatne prowadzenie to można przysmużyć. Bardzo uniwersalny wobler jeżeli chodzi o klenio-jazie ponieważ można nim połowić praktycznie każdą porą roku Edytowane 29 Września 2016 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jeżeli masz na zbyciu kilka szt., to chętnie przygarnę i wypróbuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jeszcze krótki filmik z pracą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi