demowsky Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jeszcze krótki filmik z pracą Będzie łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Taki wariat tez mam nadzieję, że łowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wolny doszły całe i zdrowe. Jak przetestuje dam znac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wreszcie udało się skończyć trochę mrówek... Jeszcze tylko kotwiczki, ustawka i można łowić A tak spontanicznie malutki chrabąszczyk (niecałe 2 cm!) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pięknie klenie będą je zbierać z powierzchni! Chrabąszcz to nowy projekt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Zobaczymy Na razie pójdzie na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zobaczymy Na razie pójdzie na testy Poproszę ze 2 sztuki Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Jeszcze parę sztuk w takim kolorku malowane pędzelkami stąd lekkie niedociągnięcia... Edytowane 31 Października 2016 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jeszcze parę sztuk w takim kolorku malowane pędzelkami stąd lekkie niedociągnięcia...Niedociągnięcia nie są takie ważne, ważne żeby łowiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Niedociągnięcia nie są takie ważne, ważne żeby łowiły w piątek przetestujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 w piątek przetestujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 I dwie boleniówki 7cm dla kolegi Nie wiem dlaczego tylko na tych zdj takie koślawe wychodzą... może po prostu nie umiem ich robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wyglądają jakby łowiły kilka sezonów Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja nie wiem ten pierwszy zwłaszcza na żywo jest idealnie równy dupa ze mnie nie fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A przejmujesz się głupotami, najważniejsze żeby łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Próbna boleniówka 11,5 cm Na majowe głodne rapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Kawał uklejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Prwie jak to mówią patelniacha ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Pracuje ładnie drobnym X tylko przednią kotwiczkę mogłem dać bardziej do przodu... Następnym razem się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pracuje ładnie drobnym X tylko przednią kotwiczkę mogłem dać bardziej do przodu... Następnym razem się poprawię Raczej do tyłu Kawał uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Raczej do tyłu Kawał uklei Rzeczywiście... Mały błąd się wkradł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Udało się znaleźć chwilkę czasu i zrobić parę boleniówek i smużaków. Początki z folią... jeszcze muszę trochę nad tym popracować. Woblerek 7 cm. I smużaczki wszystkie max 3 cm, każdy inny ale wdł mnie takie sporadyczne są najlepsze Edytowane 25 Listopada 2016 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Z folią będzie lepiej Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Z folią będzie lepiej Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaChyba jednak wrócę do farbek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Potrenujesz chwile i będą efekty z folią Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi