ciavez Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Farby lepsze do smużaków, folia wymaga trochę wprawy ale do boleniówek skuteczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Pewnie obkleję z 50 wobków i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Boleniówka 6cm i coś na na wszystko również 6 cm zobaczymy czy będzie pracował w ogóle (górny wobler) Wspomnienia z lata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Nowy wobler boleniowy 8cm 12,5 gr Edytowane 17 Grudnia 2016 przez patzaw26 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Będziemy testować Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wobek elegancki, zwasze stosujesz krętlik przy takim łowieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Kiedys jak bylem z kolega na kleniach to dal mi na sprobowanie wlasnie krętlik ze spinka od spinwala i tak zostalo bo nie przewiazywalem zestawu. Generalnie stosuje same agrafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Już myślałem że jakaś nowa taktyka prezentacji przynęty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 I jeszcze pare fotke z ostatniego malowania Wszystko malowane gąbkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wiesz gdzie podesłać kilka sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wiem wiem ale jak na razie te ze zdjęcia już są zarezerwowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Patryk chcesz szczerej odpowiedzi co do tych ostatnich woblerów ? Będę okrutny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Patryk chcesz szczerej odpowiedzi co do tych ostatnich woblerów ? Będę okrutny .Przyjmę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 OK nie będzie ochów i achów co do ostatnich woblerów. Jesteś młody i zdolny ,robisz fajne woblery .I co się nagle stał ? Poszedłeś na "łatwiznę", .Zrobiłeś odlew z jakiegoś niekształtnego ,marnego denata (też tak zrobiłem, tylko mi nikt nie powiedział że nie tędy droga ) . Ani to ładne ani nie powtarzalne . Rób na razie woblery w drewnie,rozwijaj Swój talent .Na odlewy real fish przyjdzie czas. Taki odlew może zrobić każdy a ładnego woblerka wystruga niewielu . Ale to tylko moje skromne zdanie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Dziękuję za szczerość tak naprawdę to taki odlew męczył mnie od zawsze ale szczerze mowiac jednocześnie troche gryzie mnie sumienie ze tak jak powiedziałeś "poszedłem na łatwiznę". W drewnie zaczynałem strugac i nie zamierzam przestawać, ten wybryk nazwal bym bardziej eksperymentem Edytowane 19 Grudnia 2016 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 E ...tam. podobno wszystkiego w życiu trzeba spróbować Nie strugam, bo nie mam czasu i leniwy jestem, ale nożyk i deseczka ..... jest to do zrobienia . Odlew z denata.... tu nie wiem od czego zacząć Dla mnie to nie jest prosta sprawa i nie każdy to zrobi ale ja prosty chłop ... :D Patryk. Masz dwa razy na "TAK" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Niby to fajnie wygląda i wgl ale to juz nie jest prawdziwy lurebulding Do ludzi typu Hektor, Łysy,Lolo,Qcyk i wielu innych jeszcze mi dużo brakuje dlatego ze potrafia zrobic takie "cudeńka" ale z drewna. Naprawdę czapki z głów Teraz pozostaje tylko znaleźć trochę wolnego czasu i jechac ostro ze dłubaniem w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Do ludzi typu Hektor, Łysy,Lolo,Qcyk i wielu innych jeszcze mi dużo brakuje dlatego ze potrafia zrobic takie "cudeńka" ale z drewna. Naprawdę czapki z głów Dokładnie, Panowie których wymieniłeś i jeszcze kilku innych, to ścisła czołówka lurebuildingu i należy się im ogromny szacunek za talent, wiedzę i umiejętności! Robią piękne i niewiarygodne przynęty. Detale Łysego na widelnicach miażdżą, zresztą sam zobaczysz kiedyś na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 W ramach pokuty postanowiłem powrócić do klasyki lecz w nowym malowaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 I jeden testowy bardzo płaski. Ma wyjść typowy smużak który będzie śmigał po powierzchni ale jak wyjdzie to się okaże 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Niby to fajnie wygląda i wgl ale to juz nie jest prawdziwy lurebulding Do ludzi typu Hektor, Łysy,Lolo,Qcyk i wielu innych jeszcze mi dużo brakuje dlatego ze potrafia zrobic takie "cudeńka" ale z drewna. Naprawdę czapki z głów Teraz pozostaje tylko znaleźć trochę wolnego czasu i jechac ostro ze dłubaniem w drewnie Wywolales mnie?"Obecny"To nie jest tak, nie jestes w stanie robic wszystkich przynet na raz, tych wypieszczonych recznych imitacji i "produkcji" nie da sie polaczyc. Na poczatek rob mniej sztuk, a dokladniej jesli interesuje Cie taki kurs.Tworzac swoje wobki nigdy nie probowalem sciagac z innych (jedynie male inspiracje do pierwszych oklejanek alu dal Pawel B. i Dominik L. a do ciemniejszego zaznaczenia gory skrzel Pawel P.), tylko z natury. Sciagalem z sieci obrazki, fotografowalem rybki i robale, obserwowalem zywe. Samemu w kolejnych wobkach idochodzilo sie, ze jeszcze linie boczna zrobie i jeszcze pokrywy a moze pletwy, tam cos podmaluje, tu mieniaca sie linia itd. Lysy robiac swoje piekne widelniczki i inne robale tez szuka inspiracji w naturze, a nie u innych, w kazdym razie tak mi sie wydaje Bobesku robiac podgatunki zab i inne slicznosci nie patrzy na kogos tylko podglada jak to natura zrobila; On czesto w seledynach i innych podnoszacych atrakcyjnosc kolorach sie lubuje, ale ze smakiem je przemyci. Tak jak te ostatnie chrabaszcze robiles, ze spokojem poogladaj zdjecia owadow i dopiero na "lowny"krpus , ktory juz rozpracowales je wpisz. A nawet jesli korpus bedzie "sredniolowny" to w rekach Tomasza wobek tak bedzie lowil klenie o odpowiedniej porze roku Czasem tu zerkne zobaczyc jak cwiczysz cierpliwosc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dziękuję bardzo za naprowadzenie na właściwą drogę Co do chrabąszczy i ogólnie smużaków które robię jestem z nich zadowolony co do pracy i łowności. Z potwierdzenia kolegów dały już sporo ryb na północy jak i południu naszego kraju. Teraz tak jak powiedziałeś pasuje dopieścić te korpusy pod względem wizualnym. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Chrabąszczyk albo raczej coś próbującego być podobne do chrabąszcza dł 2,5 cm. Niestety nie widać przejść kolorów... Edytowane 29 Grudnia 2016 przez patzaw26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mi się podoba Dobrze wygląda od spodu i się nie błyszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Parę popperków 3,5 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi