patzaw26 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Same specjały :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Na Białej powinny robić nie złe zamieszanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Już robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dziś udało wydłubać się dwa bolki, oby dwa skusiły się na mój wobler jeszcze jeden z pierwszych boleniowych jakie robiłem, krzywy, koślawy nie za ładny ale co najważniejsze z prawidłową pracą i łowny. Czego więcej trzeba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Super woblerki i łowne a napiszesz jak malujesz te smużaczki bo naprawde są superowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Gratuluję bolków Masz jakieś wobki boleniowe na sprzedaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Super woblerki i łowne a napiszesz jak malujesz te smużaczki bo naprawde są superoweSmużaki malowane są areografem i farbkami od kolegi Rudi oraz pactra'mi. Areo mam dopiero może 3-4 miesięcy także dopiero się wprawiam. Dzięki za opinie Edytowane 16 Maja 2017 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Gratuluję bolków Masz jakieś wobki boleniowe na sprzedaż? Aktualnie nie posiadam bo koledzy mnie z nich skutecznie "rozkradają" Jeżeli byś coś chciał to napisz na priv na pewno się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Piękne Boleńczaki Patryk , wkrótce Cię otoczą... karakany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Panowie mam dylemat jak nie wiem, planuje zrobic forme pod woblerki lecz nie wiem ktory korpus wybrac obydwa mi sie podobaja woblerek bedzie sterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Górny.Jest bardziej "rozwojowy". Wyobraź sobie oczko brzuszne zamocowane w woblerze jak na zdjęciu, a w później na jego "grzbiecie" - otrzymujesz drugi ciekawy wobler. Jeden kształt, wiele możliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Topwater tez by z niego wyszedl poslucham rady tak doswiadczonego strugacza jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dziś znowu wybrałem się na bolki. Tym razem na końcu zestawu wobler 6,5 cm oczywiście mojej produkcji. Pierwszy rzut i siedzi. Holowałem, holowałem aż na brzeg wyjechało nowe PB 72 cm Musiałem go na kolanko wziąć bo nie utrzymałem w jednej ręce Woblerek wyleciał mu w podbieraku żeby nie by,ło że zapięty za bok 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ciśniesz, a "kolegów" szlag trafia Tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Patryk gratulacje co rusz to nowy Twój PB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Patryk gratulacje co rusz to nowy Twój PB. Dziękuję Ten rok może pogodą nie rozpieszcza i ilością ryb tak samo ale za to te konkretniejsze się trafiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dzisiaj kolejny bolek, tym razem już nie tak okazały jak wczoraj ale zawsze cieszy. Dziś znowu skuteczny okazał się mój wobek z tym że w wersji 9cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ile mm poliwęglan masz do smużaczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 1mm, w zupełności wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Zdjęcie od kolegi bolo 66 cm. Przynęta wobler boleniowy 9cm mojej produkcji. Niesty ryba z tego co widac jest jakas chora? Nie mam pojęcia co to ale za dobrze nie wygląda. Chyba ze mial spotkanie z wydrą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Parę smużaczków Oraz rybka która wyjechała na mikro smużaczka z pod mojej ręki Rybka dała mi I miejsce na zawodach KPBT które odbyły się 11.06.2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Po raz kolejny mikro coś tam udowodniło swoją skuteczność 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Normalnie mistrz KPPT a kleńczak godny samego prezesa, na którego masz zadatki . Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Normalnie mistrz KPPT a kleńczak godny samego prezesa, na którego masz zadatki . Brawo Ty Ja i prezes? Nie jestem godny pełnić tak wyrafinowanej funkcji, wolę łowić ryby Edytowane 22 Czerwca 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi