patzaw26 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Wspomniany ciąg dalszy Woda juz nieco chlodniejsza przez co rybki nabierają pięknych jesiennych kolorów Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez patzaw26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Patryku,jeśli tak dalej będziesz targał te kluchy to koledzy którzy chcieli zarybić Białą tęczakiem będą Cię musieć mianować na"księcia tarnowskich kleni" Tak trzymaj Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez TOMI803 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Cesarz, książę a gdzie kobitki? nie jestem godzien takich przydomkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Twój kolega łechta twoją ambicję "księciu tarnowskich kleni", sam może jest już "cesarzem" Białą nie tylko trzeba będzie zarybiać tęczakiem ale i kleniem. Twoje umiejętności wędkarskie są znane i wydaje mi się, że nie potrzebujesz nadmiernego kadzenia. A Twoje woblerki są naprawdę łowne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tak że tego, Patryk, Ty nie łechtaj mojej ambicji, a ja nie będę łechtał Twojej uderz w stół a nożyce się odezwą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja to traktuje jako żart i nie czuję sie ani trochę urażony rzeczywiście przydalo by sie zarybiac kleniem mieli byśmy wtedy prawdziwe eldorado.Osobiście koncentruje sie tylko na lowieniu i ciągłym zdobywaniu doświadczenia, staram sie wyciągać wnioski a nie latać na "gotowe". Myślę,że o to w tym wlasnie chodzi i tak jak piszesz nie potrzebuję i nie chcę żadnych przydomkow bo nie czuję sie ani trochę dobry. Jeszcze mi sporo brakuje Dziękuję za uznanie i mam nadzieje że znajdę kiedyś czas żeby protestować Twoje Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dziś kolejny, porządnie zassał. Jak widać chrząszcze smakuja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dziś kolejny, juz nieco mniejszy ale forumowe wymagania spełnia. Przynęta chrabąszcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Niestety juz ostatni wakacyjny... ale mam nadzieję ze w roku szkolnym uda się znaleźć trochę czasu Po raz kolejny chrabąszcz. Naprawdę polubilem te wobki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zestawik dla kolegi Wojtka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 To sie Wojtus ucieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 To sie Wojtus ucieszy.A tam najważniejsze żeby polowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 17.09:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No i dla mnie identyczny zestaw dziś ustaw no chyba ze znajdą się 2 zielone to w zamian za jednego czarnego wezmę Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No i dla mnie identyczny zestaw dziś ustaw no chyba ze znajdą się 2 zielone to w zamian za jednego czarnego wezmę Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaZnajdzie się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Partyjka ukonczona, jak cos zostanie to trafią na giełdę Edytowane 9 Września 2017 przez patzaw26 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Bolen kolegi na speed fish`a 9cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Taki woblerek ok 4cm Edytowane 20 Września 2017 przez patzaw26 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Taki woblerek ok 4cm Będzie targał klenie Połowimy i na Twoje, połowimy i na moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Sądząc po budowie to praca musi być bardzo mocna,na Dunajec jak znalazł Edytowane 20 Września 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Będzie targał klenie Połowimy i na Twoje, połowimy i na moje No wiadomo byle by tylko chcialy łyknąć Do Twoich wobkow ostatnio co raz bardziej się przekonuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Sądząc po budowie to praca musi być bardzo mocna,na Dunajec jak znalazł Właśnie nie powiedział bym ze pracuje mega ostro trochę kombinacji i wszystko da sie wygluszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jaką masz profesjonalną wizytówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jaką masz profesjonalną wizytówkę Się gra się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Kolego Lolo myślisz ze praca mocna na Dunajec jest odpowiednia?jakie macie spostrzeżenia? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi