patzaw26 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ja uważam ze im naturalniejsza praca tym lepsza i staram sie to przenosić na moje przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Kolego Lolo myślisz ze praca mocna na Dunajec jest odpowiednia?jakie macie spostrzeżenia? ☺Ja na Dunajcu łowię zaledwie kilka razy w roku,ale największe efekty miałem właśnie na takie 3-4cm wobki o bardzo mocnej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Brawo Patryk wygląda smakowicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Brawo Patryk wygląda smakowicieDzięki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 I taki nowy korpus pod boleniówki dł 8,3 cm. Mam pomysł żeby z tego korpusu zrobić jeszcze jeden typ woblerów ale wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Widzę, że się nie obijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Widzę, że się nie obijasz Taa jedynie w piątek wieczorem mogę cos porobic i tyle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Nowe oklejańce ok 4cm. Okonki malowałem pierwszy raz w życiu także proszę o wyrozumiałość Edytowane 29 Września 2017 przez patzaw26 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 E no okonki pierwsza klasa super wobki a te pierwsze czym oklejane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 eleganckie Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 E no okonki pierwsza klasa super wobki a te pierwsze czym oklejane? Sreberkiem okonki też eleganckie Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Super Patryk, widać duży postęp w Twoich pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Super Patryk, widać duży postęp w Twoich pracach Dziękuję bardzo, miło to słyszeć zwłaszcza od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Bardzo ładnie się prezentują,kuj żelazo puki gorące bo talent Masz niesamowity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Bardzo ładnie się prezentują,kuj żelazo puki gorące bo talent Masz niesamowity A tam talent, po prostu robię to z pasją dlatego cos z tego wychodzi Jeszcze chcial bym osiągnąć wiecej, juz nie mówiąc o pomysłach które mam w głowie albo juz są zaczęte Dzięki za dobre słowo Edytowane 29 Września 2017 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Zdolna bestia z Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Patryk, gratuluję zwycięstwa Pochwal się nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) A tam nie ma się co wychwalac. Trochę sie poszczescilo bo najwiekszy kleń siadl doslownie w ostatnich 30min zawodów Duze gratulacje dla pozostałych zawodników!Wiem ze klenie na zdjęciach nie spełniają warunków forum także jeżeli tylko ktos ma cos przeciwko to proszę usunąć bez zawahania Edytowane 2 Października 2017 przez woblery z Bielska 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Wow gratulacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Wow gratulacje Podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Znowu Brawo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Gratulacje Patryku. Widzę,że w Tarnowie RZĄDZISZ! Może czas powalczyć wyżej...szkoda,by się taki talent zmarnował!Możesz dużo osiągnąć,bo umiejętności i wiedza jak widać są. Edytowane 1 Października 2017 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Gratulacje Patryku. Widzę,że w Tarnowie RZĄDZISZ! Może czas powalczyć wyżej...szkoda,by się taki talent zmarnował!Możesz dużo osiągnąć,bo umiejętności i wiedza jak widać są.Dzięki, ale nie uważam się za najlepszego. Zdecydowanie lepiej zawody wychodzą koledze Mateuszowi Kanownikowi ktory na kazdych zawodach ma jak nie pierwsze to drugie miejsce. Ja takie imprezy traktuje amatorsko tzn zwykły wypad na ryby a przy okazji jest okazja cos wygrać nawet nie wiem jak sie dostac "wyżej" Ale dziękuję za dobre słowo Edytowane 1 Października 2017 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Polecam zawody ogolnopolskie z np. Wędkarza Polskiego byłem I naprawde fajna atmosfera pstrąg z pod lodu też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Podlodowka nie moje klimaty ja licze sobie ciszę i spokój nad wodą moze jak nabiore doświadczenia to pomyślę ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi