rybson Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tego na zawodach na swojaka złowiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Przestań pisać o innych gratulacje za tak łowne przynęty ! Rozwaliłeś system tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Gratulacje Patryku. Widzę,że w Tarnowie RZĄDZISZ! Może czas powalczyć wyżej...szkoda,by się taki talent zmarnował!Możesz dużo osiągnąć,bo umiejętności i wiedza jak widać są.Dokładnie Teraz tylko czekać na zimowe klenie Wiesz czym , wiesz jak , wiesz gdzie , uważaj tylko na...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Klejenie sterów jeszcze najgorsze czyli nóżki i gotowe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Dlaczego najgorsze,wklejanie nóżek bardzo dobrze działa na odstresowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Dlaczego najgorsze,wklejanie nóżek bardzo dobrze działa na odstresowanie Odstresowanie? W moim przypadku działa to "troszkę" odwrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Dzięki za paczkę Patryk [emoji38] dobra robota! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Nie ma za co! Daj znać jak cos polowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Odstresowanie? W moim przypadku działa to "troszkę" odwrotnie Patry,taki magiczny napój dobrze wpływa na drżenie rąk i odstresowanie podczas wklejania nóżek do robali-polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Trzeba będzie spróbować :D najwyżej krzywo powklejam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Jasne, że będę dawać znać na razie cele są inne niż klenie więc wobki będą czekać na swój moment Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Uwaga przedawkowanie bywa niebezpieczne Edytowane 8 Października 2017 przez donkicha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) A tu takie boleniówki 8,3 cm Jeden dostał sztuczne oczy ponieważ doszło do małego wypadku podczas malowania. Edytowane 8 Października 2017 przez patzaw26 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 no to bolki już nie mogą się doczekać kiedy podgryzą :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Myślę że się sprawdzą Woblery na zdjęciu wyglądają masywanie ale w rzeczywistości są w rozmiarach uklejki, klenika czy czego tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 duża przynęta- duża ryba[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 nooo powiedzmy W tym roku bolek 72cm na 6cm wobka. Najmniejszy boleń +/- 40cm walnął w woblera prawie 10 cm aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) ja 70 tez złapałem na 5 cm wobka, ale to początek czerwca był i sieczkę tłukły[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2017 przez Chmura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 To mój maluch wziął w lipcu jak niby też powinny żerować na sieczce Nie ma reguły na te rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 ja 70 tez złapałem na 5 cm wobka, ale to początek czerwca był i sieczkę tłukły[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka5 cm to wobler sportowy ja złowiłem 65 cm bolenia na woblera 4 cm więc reguły nie ma jak dobra przynęta i odpowiednio podana to się nie oprze teraz zrobiłem sobie różowego na bolenia zobaczymy co będzie długość 5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Uwaga przedawkowanie bywa niebezpieczne E tam niebezpieczne,po większym spożyciu przychodzą niesamowite pomysły do głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Witam! Fotek z ustawki nie mam, ale to co wyprawiają te woblery w wodzie to prawdziwe "TO". Wreszcie udało mi się odtworzyć mojego killerka który łowił dosłownie wszystko klenie, bolenie, pstrągi, szczupaki, okonie i nie wiem co jeszcze. W skrócie wobler ma typowe migotanie z lekkim lusterkiem idzie lekko zygzakiem i w dodatku robi to o co walczyłem, czyli w miedzy czasie robi chrakterystyczny mocny błysk bokiem. Póki co jestem mega zadowolony jednak nie wiem czy uda mi się na niego coś połowić w tym roku. Klenioza mnie wkręciła po uczy Mowa oczywiście o powyższych boleniówkach Edytowane 11 Października 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Szczupak na jerka ktorego mozecie znaleźć parę stron wcześniej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Robiąc ostatnio porządki w moim kąciku, znalazłem stary korpusik żabki który wystrugałem jakieś dwa lata temu. Leżakował sobie dosyć długo aż się doczekał. Zrobiłem trochę poprawek dodałem małe co nieco i wyszła a w zasadzie wyszło coś na wzór kumaka górskiego Na grzbiecie ma chropowate wypustki czego może nie widać za dokładnie ale w realu wygląda dość fajnie. Góra grzbietu malowana w sumie 4 kolorami sam nie wiem co to jest :Dna żywo ładnie się prezentuje zwłaszcza do słońca Jedyne do czego można się doczepić to oczy, następnym razem spróbuję wkleić koraliki żeby były bardziej wypukłe. Z mojej strony to tyle, oceńcie sami Dł 3,7cm materiał lipa. Edytowane 29 Października 2017 przez patzaw26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi