Pride Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Widać, że "kumasz" o co chodzi w temacie żab klenie i pstrągi powinny być zadowolone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Widać, że "kumasz" o co chodzi w temacie żab klenie i pstrągi powinny być zadowolone.Dzięki wielkie zobaczymy co na to rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Wyszło super.Na pewno się sprawdzi???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 żabka pierwsza liga-pięknie wyszła Patryku.Będzie łowić ,oj będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dzięki Panowie za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Po testach "wannowych" żabka ukazała się miec pracę dosyc mocnego X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Kolejne stracie z jerkami i oklejaniem "amelinium" jeszcze muszę trochę poćwiczyć ale myślę że póki co idzie to w miarę dobrym kierunku Edytowane 2 Listopada 2017 przez patzaw26 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 łuske można bardzo ładnie robić śrubą, wychodzi równo i szybko to idzie[emoji6] a skokiem gwintu można regulować wielkość łuski[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Następnym razem spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Śruba owszem robi robotę ale jest masa różnego żelastwa dająca ciekawe efekty . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 do drobnej łuski idealne[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ja polecam najpierw nakleić taśmę, a później lecieć delikatnie nożykiem "szachownicę". Ja prowadzę nóż opierając go o kciuka, wtedy linie wychodzą idealnie równe. Jedynie na co trzeba uważać to żeby za mocno nie docisnąć ostrza bo wtedy kicha. Po zakończeniu nacinania dobrze jest owinąć kciuka w szmatkę i dociskając przelecieć całość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No i może tu mój błąd że wszystko robiłem od ręki wypisanym dlugopisem Trzeba będzie wnieść następnym razem poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No i może tu mój błąd że wszystko robiłem od ręki wypisanym dlugopisem Trzeba będzie wnieść następnym razem poprawki Koniecznie z tego co widzę to sam proces oklejania idzie Ci całkiem nieźle, nie widać żadnych "zmarszczek" itd. Szkoda byłoby zepsuć ten efekt felerną łuską. ps. gdybyś chciał bardziej odznaczyć pokrywy skrzelowe to polecam najpierw wycięcie ich nożykiem w drewnie, a później oklejanie taśmą na dwa razy. Najpierw od ogona do pokryw skrzelowych, a później głowa + pokrywy skrzelowe. idzie to bez problemu zrobić tak żeby nie było widać nigdzie gołego drewna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Koniecznie z tego co widzę to sam proces oklejania idzie Ci całkiem nieźle, nie widać żadnych "zmarszczek" itd. Szkoda byłoby zepsuć ten efekt felerną łuską. ps. gdybyś chciał bardziej odznaczyć pokrywy skrzelowe to polecam najpierw wycięcie ich nożykiem w drewnie, a później oklejanie taśmą na dwa razy. Najpierw od ogona do pokryw skrzelowych, a później głowa + pokrywy skrzelowe. idzie to bez problemu zrobić tak żeby nie było widać nigdzie gołego drewna.Raz już robiłem skrzela ale te potrzebowałem w miarę na szybko do swojego pudelka dla tego stwierdziłem że nie będę się bawił Jutro chyba położe jeszcze raz folię i spróbuję na nowo z łuską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Walka z tymi samymi woblerami co wczoraj. Podejście nr 2. Myślę że jest troszkę lepiej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tak to ostatnio jest, że czas mam dopiero wtedy jak choroba uwięzi w domu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Chrabąszczyki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Finalizacja jerków Teraz na testy bo póki co dalej testuje rózne kształty i rozmieszczenie obciążenia Materiał lipa. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No i elegancka łuska wyszła, tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Nieźle to wygląda, ciekaw jestem jak pracują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzięki Panowie może się uda coś nagrać ale najpierw muszę wyzdrowieć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No,no ładnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 I takie małe ok 4cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 U la la 1 liga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jedziesz na ostro Patryku!Pamiętam jak zaczynałeś swoją zabawę i w dość nie długim czasie osiągnąłeś naprawdę świetny poziom.Robale, woblerki ,jerki- wszystko wychodzi super.Kombinacja z folią z masełka daje bardzo fajny efekt.TAK TRZYMAJ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi