patzaw26 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Miło słyszeć takie słowa. na pewno przyczynila się do tego magia jerkbaita jak i również parę znajomości które dały mi naprawdę dużo do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Te czwórki bardzo fajne i nie "przegadane", takie uniwersały na każdego rzecznego drapieżnika, choć pewnie i na stojącej dadzą radę;kibicuję i czekam na kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dokładnie Okonie też nimi nie gardzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Te czwórki bardzo fajne i nie "przegadane", takie uniwersały na każdego rzecznego drapieżnika, choć pewnie i na stojącej dadzą radę;kibicuję i czekam na kolejne Popieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 I takie małe ok 4cm http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/11/13/9980360_IMG_20171113_212740.jpgEkstra pomorski z masłem polecam;) Żółte złotko na takich czwórkach też ładnie by się prezentowało.Wobki :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Wlasnie ostatnio przeszukalem caly miejscowy sklep i zlotego nie dorwalem. Trzeba bedzie poszukac w większym sklepie. Dzięki za pozytywne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Kolejne woblery dla kolegi Wojtka (Voiteh`a) kolory na zamówienie. Pstrazki i uklejeczki podpalane na czarno malowalem pierwszy raz w życiu. Srebrne pstrazki są w rzeczywistości jak sama nazwa mowi srebrne niestety apart uchwycił to nieco inaczej. Czy sie udało oceńcie sami. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jest super.Też tak mam że zdjęciami, że na nich wygląda to nieco inaczej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ale za to na żywo mają nieco lepszy wygląd co działa na plus ostatecznie i tak ryby wszystko zweryfikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ładnie wyszły te kropki, pozostałe ok. Czy już je testowałeś, jaka praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Oczywiście, praca to taki jak by drobny X z lekkim przesunieciem na przód, ale jeszcze nie V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Bardzo ładne się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Troszkę zaniedbałem temat boleni w tym roku... klenie strasznie wciągają. Dlatego nieco ulepszylem ksztalt mojego starego dobrego killerka. Korpus jest troszkę krótszy i węższy a zarazem dostał troszkę wiecej masy mam nadzieje że sie sprawdzi w nowym sezonie. Starałem sie uchwycić ciekawe (wedlugr mnie) srebrne boczki niestety nie widac tego za dobrze na zdj. W realu dają o wiele lepszy efekt zapraszan do komentowania Waga bez kotwic to 10,5 gr. Dł 8,5cm Edytowane 28 Listopada 2017 przez patzaw26 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No Panie prezentują się znakomicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Duży plus za ręcznie namalowane oczka, pasują do nich idealnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Woblerki bardzo udane, zgadzam się co do oczek. Bardzo starannie wykonane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Woby boleniowe eleganckie, powiedział bym klasyka gatunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Malowanie malowaniem - najważniejsze, że łowią Zrób na próbę kilka białych (perłowych) duszków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Zrób na próbę kilka białych (perłowych) duszków Białe duchy potrafią w odpowiednich warunkach sporo połowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Białe duchy potrafią w odpowiednich warunkach sporo połowić.Na białe duszki łowiłem na każdej wodzie. Od wysokiej i brudniej po kryształ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Proste malowanie tych boleniówek a jednak przyciąga wzrok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Proste malowanie tych boleniówek a jednak przyciąga wzrok Próbowałem różne "nowinki" ale jednak najzyklejsze klasyczne kolory okazaly sie najbardziej skuteczne do tego też pomaranczowe pletwy. Ktoś moze pomyśleć, że są zbędne jednak jakoś mam do nich sentyment Edytowane 29 Listopada 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Tak to już najczęściej bywa, że na nowinki łowi się wędkarzy, a na klasyki ryby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Tak to już najczęściej bywa, że na nowinki łowi się wędkarzy, a na klasyki ryby Hmm.I kto to mówi? Bezsprzecznie największy forumowy twórca nowinek? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi