Pride Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Hmm.I kto to mówi? Bezsprzecznie największy forumowy twórca nowinek? I tutaj mnie masz Na swoje usprawiedliwienie napiszę jedynie, że woblery strugam czysto hobbystycznie. Struganie cieszy mnie najbardziej kiedy okrywam nowe techniki malowania, wykorzystuję nietypowe materiały, a przede wszystkim uzyskuję oryginalne konstrukcje. Ma to swoje plusy jak i minusy. Do plusów na pewno muszę zaliczyć, że strugając ciągle coś nowego, coraz lepiej poznaję zasady działania woblera. Praktycznie z każdego kształtu udaje się wykrzesać zamierzoną pracę. Nie lubię monotonii, struganie w kółko jednego modelu szybko by mnie znudziło.Wyjątkiem jest kiełż, mogę ich wystrugać dziesiątki, a i tak za każdym razem sprawia mi to mnóstwo przyjemności. Gdybym kiedyś miał żyć z tworzenia przynęt to raczej skupiłbym się na 4-5 modelach..... a tak to - niebawem zapraszam do wątku Pozdrawiam i przepraszam gospodarza wątku za off top! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nic się nie dzieje trzeba się gdzies wygadac co racja to racja. Ale mówiąc o nowinkach mamy bardziej na myśli różne niekonwencjonalne rodzaje farb itp. Klasyka to klasyka wobler ma się podobac przede wszystkim rybom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jeżeli chodzi o skuteczność niektórych woblerów... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jeżeli chodzi o skuteczność niektórych woblerów... A to dopiero początek skuteczności "niektórych woblerów" najlepsze dopiero nadejdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Miejmy taką nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Gratuluję,ładna klucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Miejmy taką nadzieje Ja mam pewność, a to więcej niż nadzieja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Od czasu do czasu cos się uda strugnac 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Chyba będzie fajny jerk ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 No pewnie tak bo żal by było kaleczyc to sterem ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jaki z Ciebie artysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Chyba będzie fajny jerk ☺Jerk na pewno a czy fajny to zobaczymy w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Już wygląda fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jaki z Ciebie artysta Taa jak z koziej dupy trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Partyjka woblerow ktore zacząłem robic we wrześniu. Wreszcie koniec. Tzn jeszcze zostalo uzbroić i ustawić cdn... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wyglądają znakomicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wyglądają znakomiciePrzetwory? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Przetwory? Możesz wysłać jeden słoik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Troszkę tego narobiles ☺ Ja nie mogę się zmotywować na takie większe partie ???? raczej małe stadka po 10 sztuk ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Troszkę tego narobiles ☺ Ja nie mogę się zmotywować na takie większe partie raczej małe stadka po 10 sztuk ☺Kwestia wprawy i zapotrzebowania z tym że Ty strugasz woblerki. Ja niestety jedyne co ostatnio strugam to ksztaltki na formy.... A tutaj jeszcze indywidualne zamówienie w indywidualnych kolorach. strzeble i tego typu kielbik malowany pierwszy raz w życiu Edytowane 22 Grudnia 2017 przez patzaw26 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Bardzo ładny kształt korpusu no i malowanie konkretne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Eleganckie:) magiczne 4 cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jeżeli ktoś chcial by chrabąszcze to są dostępne prędko ich raczej nie bedzie bo trzeba troszke odpocząć http://jerkbait.pl/topic/102683-chrabąszcze-28mm/#entry2287374 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Co prawda choinki z woblerami nie robiłem, ale chciałbym bym życzyć wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy oraz samych sukcesów nie tylko tych wędkarskich ale również prywatnych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi