demowsky Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Ja czytałem ten artykuł plus na youtube patrzyłem jajk zrobić formę dwuczęściową. http://shrap-drakers.pl/artykul/nudno-i-brudno-czyli-praktyczne-podstawy-odlewania-w-zywicy/ Edytowane 16 Lutego 2018 przez Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja nie mam pojęcia ani o żywicy ani o pianie. Gdybym miał się od kogo nauczyć to chyba bym się nie zastanawiał choćby ze względu powtarzalnosciTo zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 I kolejne wobki, ktore zaczalem robic jakies 4 miesiace temu... woblery z przeznaczeniem na nocne sandacze ale inne drapiezniki tez nimi nie pogardza dl 8,5cm waga +/- 6,15 gr niektóre plywaja a inne bardzo delikatnie toną. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Trochę chrabąszczy dla kolegów z forum I chrabąszcze w nowej odsłonie. Kolorki dość jaskrawe na specjalne sytuacje Póki co będą tylko dla mnie, bo trzeba sie przygotowac na nadchodzący sezon letni Te "żółte" zagoszczą juz na stałe. Natomiast z tymi zielonymi muszę troszkę popracować, tragedii nie ma ale cos im brakuje z resztą oceńcie sami Edytowane 22 Lutego 2018 przez patzaw26 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 "Piekne, prawie jak Miyagiego " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Miyagiego nikt nie pokona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Moim zdaniem nic im nie brakuje Wszystkie wyglądają świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Moim zdaniem nic im nie brakuje Wszystkie wyglądają świetnieDzięki, postaram sie jeszcze trochę ale poki co nie mam co malowac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) I jeszcze na dobranoc boleniówki 9 oraz 8,5 cm. Te 9 cm to już takie woblery z historią Jest to korpus jednych z moich pierwszych boleniówek które można zobaczyć na pierwszej stronie wątku, kiedy to jeszcze latałem po kilkanaście razy nad wodę żeby osiągnąć pracę chociaż zbliżoną do prawdziwej boleniowej przynęty Mają na koncie już dziesiątki boleni u mnie jak i u znajomych Nie jednokrotnie ratowały dupsko nawet wtedy kiedy nic się nie działo, bądź to na zawodach. Niestety forma z której zostały zrobione też swoje przeżyła i nie są takie idealne, ale dalej mają tą jedyną pracę. Jak do mojego pudełka są w sam raz ja wiem że na nie połowie i nie wymienił bym się nawet za najlepsze cacka Chyba muszę pomyśleć o jakiejś reaktywacji Pierwsze 4 sztuki licząc od góry to już nowe modele, fajnie można zobaczyć mały progres w tym co się robi Zdjęcia troszkę nie odzwierciedlają kolorów ale zrobiłem specjalnie drugie poglądowe Edytowane 22 Lutego 2018 przez patzaw26 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nic im więcej nie potrzeba...Nie zmieniaj ich nie udziwniaj i nie staraj się udoskonalać....są takie jak mają być boleniowki czyli proste i skuteczne ☺ daj im spakuj i niech łowią ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nic im więcej nie potrzeba...Nie zmieniaj ich nie udziwniaj i nie staraj się udoskonalać....są takie jak mają być boleniowki czyli proste i skuteczne ☺ daj im spakuj i niech łowią ☺ Chodzi mi tu bardziej o walory estetyczne Głównie to problem z formą ale idzie sobie z tym poradzić. Jak nie zauważyłeś o co mi chodzi to chyba jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Teraz zauważyłem ale wystarczy zrobić taką samą nowa forme ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 A starą i tak zostaw i rób woby do swojego pudełka i kolegów bo jest zaczarowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Wow konkretnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Wow konkretnie się prezentują Dzięki Alek, słyszeć to od Ciebie to na prawdę duży zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) I już ostatnie dwa woblerki, również boleniowki tym razem z lipy dl 9cm oraz 6,5cm tradycyjne, proste malowanie. Te również trafia do mojego pudła (nie wiem jak to wszystko udźwigne ). Niestety przez najblizszy czas nie będę mógł robic woblerow "wyroby" z ostatnich dni to tylko i wyłącznie wykonczone korpusy, ktore czekaly na mnie pare dobrych miesięcy... do usłyszenia!!! Edytowane 23 Lutego 2018 przez patzaw26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 I po ustawce 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Elegancko się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Rusza temat szczupaki 2018 I mój pomocnik trzeba tylko uwazac zeby wobler nie zlecial na ziemie bo gryzie co popadnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tester twardości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Minę ma taką, jak byś mu właśnie jakiegoś zabrał???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Minę ma taką, jak byś mu właśnie jakiegoś zabrał????No niestety łapała tylko wiora.Ale co jak co wystarczy ustawic telefon w jej strone i ucieka. Chyba nie lubi zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dzis z suszarki zlecialo parę boleniowych oklejańców. Trochę ciężko bylo uchwycić kolorki ale mam nadzieję że cos tam widac 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Widać, widać kolorki????Świetne się prezentują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Amelinium super,pięknie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi