rybson Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 To już wyższy lewel brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dziewiątka to słuszny i właściwy rozmiar .Wyglądają bardzo apetycznie -tak mówią moje bolenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Marcinie masz obiecane także na pewno u Ciebie zagoszczą jeszcze dorobię pare innych kolorów i do maja się akurat wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Szefie.. dyjj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Pioter cierpliowści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) W związku tym ze pare osób zwróciło uwagę na to ze ślizgacze są bardzo podobne do woblerow Daniela Kucewicza dodam małe sprostowanie. Na woblerach forumowego kolegi Qcyka stawiałem pierwsze kroki w łowieniu boleni na topwatery za co jestem mu ogromnie wdzięczny i szanuje go za jego pracę. Z racji tego ze strugam już od jakiegoś czasu sam postanowiłem sobie sprawić takie wobki. Wzorowałem się oczywiście na tym co mi się sprawdzało jednak sprawa obciążenia itp jest nie do podrobienia. Swoje tez musiałem zrobić i nie było tak ze od razu dostałem super wobka tylko straciłem sporo czasu na dopracowaniu tego modelu. Był on pare razy przerabiany i testowany na żywych organizmach co można zobaczyć we wcześniejszych postach. Od Woblerow Daniela różnią się długością, wagą i kształtem korpusu co wymusza zupełnie inna prace. To w sumie tyle w temacie. Mogę wam jeszcze podesłać fotkę matki z której została zrobiona forma przez Radosława Seroczyńskiego. Z jednej strony nie mam sobie nic do zarzucenia bo zrobiłem to własnoręcznie a z drugiej trochę żal zbyt pochopnych opini ludzi ale co poradzić. Pozdrawiam... Edytowane 11 Grudnia 2018 przez patzaw26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Patryku nie przejmuj się tym, tylko idź na przód!Nie raz spotkałem się z głosami,że kogoś naśladuję lub podrabiam. Jak ktoś mądry to kiedyś powiedział " na dobrych produktach należy się wzorować i czerpać z nich inspiracje".Zawistni ludzie będą Ci to zarzucać co jakiś czas,że kogoś podrabiasz,a na koniec powiedzą,że podrabiasz sam siebie. Nie jeden z nas to już przerabiał!Rób swoje...Trzymam kciuki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Myślę że to jest najbardziej odpowiednia prezentacja . Mikołaju dziękuję za tak udany prezent 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Cieszę się ze się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Yyyyyy....Ja też chcę!Priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Kolejne Ślizgacze w wersji 7 i 9cm dla kolegów z forum i nie tylko Doszły też dwa nowe kolorki na brudniejszą wodę Na czarnych jest jeszcze położona delikatnie niebieska opalizacja, która może być niezbyt widoczna ale na żywo daje fajny efekt Pozdrawiam zaglądających i życzę szczęśliwego nowego roku Edytowane 31 Grudnia 2018 przez patzaw26 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Super Patryk wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dzięki wielkie miło słyszeć Dla Ciebie również ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Nie kumam o co chodzi 3,5cm, lipa, pływające wystrugane gdzieś w czerwcu? może lipcu A tu migawki z ustawki z żyłki robił się paciorek Edytowane 4 Stycznia 2019 przez patzaw26 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Patryk, dziękuję za ślizgacze, naprawdę pięknie dopracowane i wypieszczone. Jakiś łowca boleni, który podzieli się z nami emocjami z łowienia srebrnych torped, będzie miał dużo radości dzięki Tobie.Dzięki wielkie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Miło słyszeć niech służą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Patryk ja również DZIĘKUJĘ , wykonanie pierwsza liga,a łowność zweryfikują bolenie,chociaż ja już jestem przekonany ,że będą "KOSIĆ"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 To pozostaje tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Między całkami i stertą mapek geodezyjnych znalazłem trochę czasu na dokończenie chrabąszczyków Kolory takie jak zwykle, bez kombinacji. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez patzaw26 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Wiadomość z frontu dla wszystkich oczekujących ... jeszcze troszkę Edytowane 23 Lutego 2019 przez patzaw26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ślizgacze 7 i 9cm na gotowo ciężko uchwycić na zdjęciu wszystkie przejścia, cienie i opalizację ale naprawdę wyglądają „smacznie” pozdrawiam zaglądających 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Co gość szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jak dostanę stery od Konrada to pojawia się nowe sterowce bardzo podobne do starszych modeli jednak o nieco innym korpusie i większej wadze, ale wszystko w swoim czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Póki co kompletny brak czasu ale za to przynajmniej koledzy coś łowią Bolek 70 na slizgacza 9cm I znalazła się tez mała i mniej czasochłonna odskocznia Edytowane 11 Maja 2019 przez patzaw26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czasu nie wiele ale udaje się czasem wyskoczyć na chwilkę nad wodę. Bolki na ślizgacza 9cm. Rozmiarowo bez szału ale forumowe minimum oczywiście spełniają. Mniejszych ryb też trochę było Pozdro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi