cyprys19 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 STO LAT "staruszku"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Wszystkiego naj i spełnienia marzeń,przede wszystkim tych wędkarskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 100 LAT,oczywiści nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Stu spełnionych marzeń! I oczywiście stu lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Dziękuje wszystkim za życzenia miejmy nadzieje ze się spełnią. Ps. Marcin wypraszam sobie tego staruszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Zdróweczka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wszystkiego najlepszego, 100 lat!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 sto lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ciąg dalszy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jakieś dziwne te bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Ostatnio widziałem ze bolenie atakują klenie także zobaczymy co przyniesie nowe malowanie Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez patzaw26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Bezstery dalej w akcji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Kolega wybrał się dziś z chrześniakiem na chwilkę nad Dunajec. Młody chyba już zarażony Ślizgacz 9cm... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Po raz kolejny ślizgacz 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Dawno nic nie robiłem i nie wstawiałem z powodu kompletnego braku czasu, teraz przez święta kiedy rzeki mocno przybrały i nie dało się łowić wykończyłem korpusy z sierpnia a może nawet lipca...Nowe boleniowe bezstery do testów na najbliższy sezon, trochę już pływały. Dł 8-8,5cm praca to taki zygzak pod woda ale można tez nimi zaoczkowac na powierzchni. Materiał lipa.I również lipowy bezster tym razem 6cm. Brat bliźniak tego samego woblera z wcześniejszych postów, który dał mega dużo ryb w postaci boleni i kleni.Pozdrawiam zaglądających Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Del Toro 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Pogoda nie pozwala łowić to wykończyłem stare korpusy. 6cm i 7gr wagi bez zbrojenia. Dzięki skupionej masie można nimi naprawdę porządnie machnąć. Pozdrawiam zaglądających Ps. Niestety ale dodając zdjęcia z telefonu zawsze mi je obraca... Edytowane 7 Lutego 2020 przez patzaw26 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ale cukiereczki Dobra robota Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Dzięki miło ze ktoś tu jeszcze czasem zaglądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Troszkę mnie tu nie było to wstawię zdjęcie z serii przyłów roku. Byliśmy dziś z kolegą pochodzić na Dunajcu z oczekiwaniem na bolki. Kolega rzucił moim ślizgaczem prosto w bystrza sprowadzając wobler z nurtem. Parę obrotów korbką i siedzi. Boleń? Kleń? Otóż nie piekny Dunajcowy potok, który mierzył 48cm. Stety niestety miałem okazję go tylko podebrać a nie złowić ale jedno jest pewne, że tak pieknej ryby jeszcze w moim, krótkim życiu nie widziałem I troszkę małe "przebranżowienie" #14 Edytowane 3 Maja 2020 przez patzaw26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Patryku kręcenie wciąga i widzę ,że już się wkręciłeś!Tylko nie zapominaj o spinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Spinning nigdy nie pójdzie w odstawkę. Chociaż nie powiem bo mucha dużo namieszała w mojej główce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nowy bezster daje pierwsze ryby. Jeden z dzisiejszej trójki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi